Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Heliövaara sensaatiomaisesti Wimbledonin 3. kierrokselle

Harri Heliövaara pelaa US Openin sekanelinpelin finaalissa
AOP

Harri Heliövaara eteni parinsa Lloyd Glaspoolin kanssa Wimbledonin nelinpelin 3. kierrokselle. Paikkansa 16 parhaan parin joukossa Heliövaara/Glasspool ansaitsi voittamalla parin Alastair Gray/Aidan McHugh kolmessa erässä 4-6, 6-3, 8-6.

Glaspool kärsi pienestä loukkaantumisesta, mistä johtuen parin oli vaikea päästä mukaan peliin. Loukkaantuminen näkyi erityisesti syötöissä, ja britin ensimmäinen syöttövuoro murrettiin. Ainoan syötönmurron turvin Gray/McHugh vei ensimmäisen erän 6-4.

Toisessa erässä Heliövaara ja Glasspool palasivat takaisin otteluun vieden erän 6-3. Kolmas erä eteni tasaisesti aina 6-6 tilanteeseen asti. Sitten Heliövaara/Glasspool onnistui saamaan elintärkeän syötömurron. Pitämällä seuraavan oman syöttövuoron suomalais-brittiläinen pari sinetöi voiton.

– Toisella viikolla olemme Wimbledonissa – ei voi muuta sanoa kuin, että unelmat toteutuvat. Teimme sen mikä pystyttiin, ei missään nimessä ollut helppoa tänään. Kokemuksella hoidimme, vastustajilla alkoi tärisemään käsissä. Näytimme kuuluvamme kolmannelle kierrokselle enemmän kuin he, ensimmäisessä Grand Slam -turnauksen pääsarjassa pelaava Harri Heliövaara iloitsi Suomen Tennisliiton tiedotteessa.

3. kierroksella Heliövaara ja Glasspool saavat vastaansa kokeneen parin Lukasz Kubot /Marcelo Melo, joka on turnauksessa sijoitettu sijalle 8.

Päivän toisessa suomalaisottelussa Henri Kontinen hävisi parinsa Edouard Roger-Vasselinin kanssa 3. kierroksen ottelunsa. Pari Simone Bolelli/Maximo Gonzalez oli parempi pelein 6-7(5), 2-6.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis