Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Roger Federer osoitti taistelevansa tosissaan Wimbledonin voitosta

Roger Federer eteni vakuuttavasti Wimbledonin 4. kierrokselle
AOP

Roger Federer osoitti olevansa yhä maailman huipulla etenemällä Wimbledonin kaksinpelin neljännelle kierrokselle. Kolmannella kierroksella Federer voitti Iso-Britannian 29. sijoitetun Cameron Norrien neljässä erässä 6-4, 6-4, 5-7, 6-4. Voitto ei ollut helpoimmasta päästä, mutta sveitsiläinen todisti, ettei häntä kannata aliarvioida turnauksessa.

Federerin peli on parantunut huomattavasti turnauksen edetessä. Erinomainen ajoitus ja hyvä liikkuminen avittivat sveitsiläisen voittoon, eikä hän tarvinnut pieniä onnenkantamoisia tai liukastumisia, kuten ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ranskan Adrian Mannarinoa vastaan.

Voiton jälkeen Federer myönsi olevansa helpottunut.

– Olen todella, todella tyytyväinen ja erittäin helpottunut – tuo oli raskas taisto, kokenut sveitsiläinen kommentoi ottelunjälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Herrasmiehenä tunnettu Federer muisti antaa tunnustusta myös vastustajalleen.

– [Norrie] ansaitsi sen kolmannen erän. Hän pelasi erinomaisesti. Minusta tuntui, että pystyin pitämään yllä korkeaa pelitasoa ja voin olla todella tyytyväinen siihen, miten pelasin.

Tämä on jo 18. kerta, kun Federer pelaa Wimbledonin toisella viikolla. Ensi kuussa 40 vuotta täyttävä sveitsiläinen kuvaili itse, että turnaus on erityinen, sillä se on viimeinen turnaus, jonka hän pelaa ennen 40-vuotispäiväänsä.

Neljännellä kierroksella Federer saa vastaansa Italian Lorenzo Sonegon. 23. sijoitetulla Sonegolla on allaan vakuuttava ruohokausi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis