Seuraa meitä:

Yleisurheilu

Daniel Ståhl Tukholman kiekkokuningas – naisten kuulassa vanhat alkaa vertyä

Daniel Ståhl mahtivireessä.
AOP

Maailman kärkituloksen miesten kiekonheitossa omaava Ruotsin Daniel Ståhl voitti kotikentällään Tukholman olympiastadionilla Timanttiliigan kiekkokisan tuloksella 68,23. Ståhlin pisin heitto itse kisassa syntyi neljännelle kierroksella, jolloin kiekko kantoi lukemiin 68,64. Kisan voitto ratkeaa aina kolmen parhaan osalta viimeisellä kierroksella syntyneisiin tuloksiin.

Kisassa toiseksi tuli nuori huippulupaus Kristjan Ceh. Yli 70 metriä Kuortaneella juhannuksena lingonnut slovenialainen heitti tuloksen 64,74. Itse kisassa Cehin paras tulos 66,62 syntyi avauskierroksella. Kolmas kisassa oli Rion olympiavoittaja Andrius Gudzius tuloksella 63,43.

Naisten kuulassa voiton otti nelinkertainen maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiavoittaja Valerie Adams, joka työnsi tuloksen 18,65 kuudennella kierroksella. Itse kisassa Adamsin pisin oli 19,26. Toiseksi tuli portugalilainen Auriol Dongmo tuloksella 18,37. Dongmo työnsi neljännellä kierroksella 19,05. Kolmas kisassa oli yhdysvaltain olympiakoneesta ulos jäänyt Maggie Ewen tuloksella 18,25. Ewenin paras kisassa oli sentin Dongmoa lyhyempi työntö.

Ruotsalaisyleisön suurin suosikki Fanny Roos oli viides tuloksella 18,96. Pekingissä maailmanmestaruuden 2015 voittanut Saksan Christina Schwanitz oli kisan kahdeksas tuloksella 18,59.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu