Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Milwaukee Bucks NBA:n finaaleihin

Khris Middleton pelaa kovaa.
AOP

NBA:n itäisen konferenssin finaaleista Milwaukee Bucks selvitti tiensä NBA:n finaaleihin kaatamalla kuudennessa ottelussa vierasparketilla Atlanta Hawksin lukemin 118-107. Bucks eteni finaaleihin voitoin 4-2 ja kohtaa Phoenix Sunsin.

Finaaleista tulee varmasti mielenkiintoiset, sillä Bucks on voittanut NBA:n mestaruuden viimeksi vuonna 1971 ja Suns ei ole onnistunut kertaakaan voittamaan mestaruutta. Edellisen kerran Bucks oli finaaleissa vuonna 1974. Sunsin edelliset finaalit ovat vuodelta 1993.

Itse kuudennessa ottelussa Bucks joutui tulemaan toimeen ilman supertähteään Giannis Antetokounmpoa, joka loukkaantui sarjan neljännessä kamppailussa. Joukkueesta nousivat esiin Jrue Holiday ja Khris Middleton. Holiday heitti ottelussa 27 pistettä, otti yhdeksän levypalloa ja antoi yhdeksän syöttöä. Middleton teki ottelussa 32 pistettä ja antoi yhdeksän syöttöä.

Middletonin tähtihetki osui kolmannelle neljännekselle, kun pelaaja heitti 23 pistettä 12 minuuttiin, mikä on ennätys katkaisupelien historiassa yhdellä neljänneksellä.

Hawks sai kuudenteen otteluun takaisin takamies Trae Youngin, mutta Youngin heittovarmuus oli pahasti kateissa. Young osui vain neljässä kakkosessa ja missasi kaikki kuusi kolmosta. Young toki saalisti yhdeksän syöttöä.

Finaalisarja alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa. Kotiedulla finaaleihin lähtee Phoenix Suns. Neljällä voitolla mestariksi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo