Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonissa vauhdikas maanantai – ohjelmassa kaikki miesten neljännesfinaalit

Roger Federer koittaa päästä puolivälieriin.
AOP

Yhden välipäivän jälkeen tenniksen kauden kolmas Grand Slam turnaus Wimbledon jatkuu maanantaina todella mielenkiintoisilla otteluilla. Maanantaina pelataan kaikki kahdeksan miesten ja naisten neljännesfinaalia.

Pääkentällä pelataan kolme ottelua alkaen kello 15.30. Ensimmäisenä kentälle astelevat miesten ykkössijoitettu Novak Djokovic ja chileläispelaaja Cristian Garin. Toisena otteluna pelataan naisten ottelu, jossa yhdysvaltain 17-vuotias Cori Gauff kohtaa Saksan Angelique Kerberin. Päivän päättää Roger Federerin ja Lorenzo Sonegon välinen taistelu.

Ykköskentällä pelataan ensimmäisenä naisten kaavion ykkössijoitettu Ashleigh Barty kohtaa Tshekin Barbora Krejcikovan. Toisena otteluna nähdään kahden syöttötykin vääntö, kun Kanadan Felix Auger-Aliassime saa vastaansa nelossijoitetun Saksan Alexander Zverevin. Päivän päättää naisten ottelu, jossa Britti, WTA-listan 338. Emma Raducanu kohtaa aussi Ajla Tomljanovicin.

Miesten kaaviossa on mielenkiintoista nähdä, miten Valko-Venäjän Ilya Ivashka pärjää Italian 7. sijoitetun Matteo Berrettinin kyydissä. Kaksi muutakin mielenkiintoista vääntöä nähdään venäläisten toimesta, kun kakkossijoitettu Daniil Medvedev saa haasteen Puolan Hubert Hurkaczilta ja Alexander Rublev Unkarin Marton Fucsovicsilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis