Seuraa meitä:

Yleisurheilu

400 metrin aitojen ennätysmies Warholm harmittelee menetettyä Benjamin-kaksinkamppailua

Karsten Warholm aitajuoksu
AOP

Kahden 400 metrin aitajuoksun supermiehen, Norjan Karsten Warholmin ja USA:n Rai Benjaminin, piti kohdata toisensa kilparadalla vielä kerran ennen Tokion kesäolympialaisia. Benjamin kuitenkin vetäytyi kilpailusta.

Yhdysvaltalaisen Rai Benjaminin piti saapua Eurooppaan kilpailemaan norjalaisen Karsten Warholmin kanssa samassa 400 metrin aitajuoksun kilpailussa Monacossa 9.7. Benjamin kertoi kuitenkin Reutersin haastattelussa, ettei saavu Monacoon.

–  Aika on hyvin lyhyt. Minun on matkustettava Tokioon kolmen viikon kuluttua, joten päätimme olla menemättä Eurooppaan, jenkki totesi.

Norjan yleisradion asiantuntija Christina Vukicevic puolustaa Benjaminin valintaa. Entisen huippujuoksijan mukaan etenkin aikaero toisi Benjaminille hankaluuksia. Myöskään jet lagin aiheuttama väsymys ei olisi mahdollistanut huippusuoritusta.

Hän uskoo näin ollen, että matka Eurooppaan niin lähellä olympialaisia ​​voi maksaa enemmän kuin se olisi hyödyttänyt amerikkalaiselle sekä menetetyn harjoittelun että toipumisen muodossa.

– Nyt hän on nähnyt kuinka nopeasti Karsten juoksee, ja sitten voi olla hyvä säästää vähän voimia. Luulen, että se on järkevää hänen tilanteessaan, Vukicevic huomauttaa.

Warholm itse oli harmissaan odotetun kohtaamisen peruuntumisesta.

– Voin vain sanoa, että mielestäni tämä on sääli. Olisin innolla voinut juosta häntä vastaan, norjalainen totesi,

Lähde: NRK

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu