Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

HS: Ons Jabeur iski naisten tennishistoriaa Wimbledonissa

Ons Jabeur tennis
AOP

Tunisialainen Ons Jabeur teki historiaa, kun hän eteni ensimmäisenä arabinaisena puolivälieriin Wimbledonin tennisturnauksessa. Tempun kovuutta lisäsi se, että Jabeur on sijoitettu turnauksessa vasta sijalle 21.

26-vuotias Ons Jabeur kukisti edellisellä kierroksella seitsemänneksi sijoitetun Puolan Iga Świątekin kolmessa erässä lopulta selvin 5-7, 6-1, 6-1 -lukemin.

Vaikka Jabeur ei kuulukaan tenniksen suuriin nimiin, on hänen aiempi grand slam -turnausmenestyksensä kaukana vaatimattomasta. Wimbledon on seitsemäs peräkkäinen grand slam -turnaus, jossa hän eteni vähintään kolmannelle kierrokselle. Vuosi sitten nainen eteni Australian avointen puolivälieriin. Nyt sama onnistui myös Wimbledonissa.

Jabeur huokui itseluottamusta voittonsa jälkeen.

– Oli loistofiilis silloin Australiassa 2020. Sillä kertaa en odottanut pääsyä puolivälieriin. Tällä kertaa oli toisin. Nykyään olen päässyt turnauksen toiselle viikolle melkein joka kerta. Luulen kaikkien odottaneen minun pääsevän toiselle viikolle, tunisialainen totesi.

Tavoitteet eivät pääty tähän.

– Tavoitteeni oli selviytyä puolivälieriin ja saada mahdollisuus päästä välieriin, miksei loppu­otteluunkin. Nautin olostani Wimbledonissa ja erityisesti nurmella pelaamisesta.

Jabeur oli jo junioreissa kova tekijä ja voitti muun muassa Ranskan junioreiden mestaruuden vuonna 2011. Naisten tenniksen ATP-ranking-listalla Jabeur on tällä hetkellä sijalla 24.

Lähde: Helsingin Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis