Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Kohukuljettaja Nikita Mazepin arvostelee F1:stä: “F1 on todella kaksinaamainen maailma”

Nikita Mazepin Haas
AOP

Venäläinen F1-talli Haasin kuljettaja Nikita Mazepin on ollut yksi F1-kauden surkeimpia ilmestyksiä. Mies on pyörähdellyt radalla, pilannut muiden aika-ajosuorituksia, rikkonut sääntöjä ja toilaillut myös vapaa-ajallaan. Nyt Mazepin on laukonut suoria sanoja tilanteestaan haastattelussa.

Nikita Mazepin ei ole tyytyväinen etenkään F1:n herrasmiessopimuksesta, jonka rikkomisesta Mazepiniä on syytetty useampaan kertaan. Venäläinen ei myöskään arvosta jatkuvaa arvostelua.

– Kaikki ovat tehneet siitä suuren numeron siinä vaiheessa, kun en tiennyt kovin paljon Formula 1:n aika-ajoista. Bahrainin GP oli ensimmäinen kilpailuni.

– En myöskään ole koskaan kilpaillut luokassa, jossa herrasmiessopimusta sovellettaisiin tai siitä keskusteltaisiin. Ja uutena F1-tulokkaana siitä ei keskustella kuljettajien tiedotustilaisuudessa tai missään muussa kokouksessa kuljettajien kanssa, mies arvosteli.

Mazepinin mielestä eri tilanteissa niihin osallistuvien kuljettajien statuksilla on enemmän painoarvoa kuin itse teoilla.

– Luulen vain, että F1 on hyvin kaksinaamainen maailma, ja jos sinulla on suuri nimi allasi, ja paljon mestaruuksia vyölläsi, tekojasi kritisoidaan vähemmän kuin jos sinulla ei ole niitä.

Mazepin syyttää myös kilpailunjohtajia mielivallasta.

– Kuljettajien tiedotustilaisuudessa kilpailujohtaja on laatinut uudet säännöt sanoen, että sinun on pidettävä sijoituksesi mutkassa 8, etkä saa peruutella mutkissa 9 ja 10, mikä tarkoittaa, että sinun on pidettävä nopeutesi näissä kahdessa mutkassa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mazepin on arvostellut hänen mielestään kaksinaamaisia F1-standardeja. Haas-kuljettaja väitti aiemmin, että Lewis Hamiltonin kaltaisia kuskeja ​​ei kritisoitu samanlaisella tavalla kuin häntä sen jälkeen, kun Azerbaidžanin GP:n aika-ajo oli ajettu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1