Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Australian rugby-piireissä kuohuu – Kotibileet johtivat tähden sopimuksen purkuun

Paul Vaughan rugby
AOP

Australialaiselle rugby-tähti Paul Vaughanille kävi köpelösti viime viikonloppuna. Mies järjesti Australian tiukkoja koronarajoituksia rikkovat kotibileet ja nyt kun mies jäi niistä kiinni, hänen sopimuksensa irtisanottiin välittömästi.

St George Illawarra Dragonsia Australian rugby-liigassa edustanut Paul Vaughan tulee menettämään irtisanotun sopimuksensa myötä 800 000 Australian dollarin tulot, sillä sopimusta oli jäljellä vielä 15 kuukautta.

Vaughanin järjestämissä kotibileissä oli paikalla myös 12 miehen joukkuetoveria joukossaan Blake Lawrie, Corey Norman, Daniel Alvaro, Jack Bird, Josh Kerr, Josh McGuire, Kaide Ellis, Matthew Dufty, Tyrell Fuimaono, Zac Lomax, Jack de Belin ja Gerard Beale.

Tilanteen tuomittavuutta nostaa se, että Dragonsin jalkapallopäällikkö Ben Haran ja valmentaja Anthony Griffin kertoivat pelaajille nimenomaisesti, että he eivät saa juhlia perjantaista kultaisen pisteen voittoa Warriorsista. Lisäksi osa pelaajista yritti karata Vaughanin kotoa tai piiloutua, kun naapurin hälyttämät poliisit saapuivat paikalle Australian Uuden Etelä-Walesin Shellharbourissa.

13 pelaajaa tuomittiin yhteensä 305 000 dollarin sakkoihin, ja Vaughanille asetettiin kahdeksan ottelun pelikielto ja loput pelaajat saivat yhden ottelun pelikiellon, jotka porrastetaan kolmen viikon aikajaksolle.

Dragonsin toimitusjohtaja Ryan Webb kommentoi tilannetta New Zealand Heraldin haastattelussa varovaisin sanankääntein.

– Seuran hallituksen kokouksessa, jonka tänään pidämme, on todella puhuttava kaikesta; emme olleet varmoja, onko meillä tarpeeksi pelaajia täyttämään joukkue, mutta mielestäni kaikesta on keskusteltava tänään.

– Kukaan ei ole tyytyväinen siihen, mitä Vaughan on tehnyt, itse asiassa siihen, mitä koko näiden poikien joukko on tehnyt. En voi ennakoida keskusteluja ja miten asiat menevät, mutta kaikki ovat pettyneitä siihen, mitä siellä tapahtui. Paulilla on jo useita rikkomuksia ja se ei auta tilannetta, Webb totesi.

Juhlissa epäillään olleen myös joukkueen ulkopuolisia ihmisiä, lähinnä pelaajien puolisoita. Vaughan on myöntänyt vaimonsa olleen paikalla. Tämä rikkoo myös Australian rugby-liigan koronakuplasäännöksiä. Liigan toimitusjohtaja Andrew Abdo paljasti, että tutkimukset voidaan aloittaa uudelleen, jos pelaajien kumppanien tai muiden seuran bioturvakuplaan kuulumattomien ihmisten läsnäolo on totta.

– Aloitamme tutkimuksen uudelleen. Se on melko vakavaa. Olemme antaneet pelaajille useita mahdollisuuksia kertoa meille kaikki. Jos on lisätietoja, tarkastelemme niitä ja ryhdymme merkittäviin toimiin, jos näin on. Jos toistuvia rikkomuksia on, emme epäröi poistaa ihmisiä kuplasta, Abdo alleviivasi.

Lähde: New Zealand Herald

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut