Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Brittisensaatio Emma Raducanu joutui keskeyttämään Wimbledonin tennisturnauksen

Emma Raducanu tennis
AOP

Wimbledonin naisten kaksinpelissä sensaatiomaisesti jo neljännelle kierrokselle edennyt britti Emma Raducanu joutui luovuttamaan neljännen kierroksen ottelunsa kesken kaiken hengitysvaikeuksien vuoksi. Ratkaisu shokeerasi kotiyleisön, joka oli ehtinyt tykästyä nuorukaiseen.

18-vuotiaan britti Emma Raducanun ja australialaisen Ajla Tomljanovicin välinen neljännen kierroksen ottelu oli edennyt toiseen eräänsä tilanteeseen 6-4, 3-0, kun Raducanu kutsui kentän hoitohenkilökunnan luokseen. Tilanne vaikutti ensin vatsavaivoilta, mutta pian selvisi, että britillä oli hengitysvaikeuksia.

Pian sen jälkeen, kun hän oli puhunut lääketieteellisen henkilöstön kanssa, Raducanu saatettiin pois kentältä lääketieteelliselle aikalisälle. Noin viisi minuuttia myöhemmin tuomari Aurélie Tourte ilmoitti, että Raducanu ei pysty jatkamaan ottelua ja että Tomljanovic oli päässyt puolivälieriin.

Tomljanovic oli harmissaan Raducanun puolesta.

– Olen oikeastaan ​​todella järkyttynyt. Tämä on tietysti niin katkeran makeaa, koska Emma on todella todella loukkaantunut, koska hän päätti luovuttaa. Kotona brittinä pelaaminen on uskomatonta, joten olen todella pahoillani hänen puolestaan, koska toivoin, että olisimme voineet pelata loppuun. Tämä on urheilua – sitä tapahtuu – mutta toivon hänelle todella kaikkea hyvää, australialainen toivotti.

Turnauksen aikana Raducanusta tuli British Open -aikakauden nuorin brittiläinen pelaaja, joka on saavuttanut Wimbledonin neljännen kierroksen ja ansainnut urallaan alle 30 000 puntaa. Raducanun ATP-ranking-listasijoitus oli ennen turnausta 338 ja se tulee näillä näkymin nousemaan sijalle 175 turnauksen jälkeen, joka on naisen ennätys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis