Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Korona aiheutti sääntömuutoksen Superpesiksessä kesken kauden

IPV Superpesis miehet
AOP

Imatran Pallo-Veikkojen miesten Superpesis-joukkue joutui korona-karanteeniin ja se aiheuttaa otteluiden perumisia miesten Superpesiksessä. Tämä johti siihen, että joukkueiden järjestyksen perusteeksi otetaan käyttöön ottelukohtainen pistekeskiarvo. Miesten Superpesiksen runkosarjassa lasketaan siis ensisijaisesti pisteet ottelua kohden.

Imatran Pallo-Veikkojen miesten Superpesis-joukkueessa todettiin viikonloppuna koronatartunta ja suurin osa joukkueen pelaajista asetettiin karanteeniin. Karanteenin kestoa on täsmennetty ja se jatkuu 14.7. asti.

Superpesiksen kilpailun ohjausryhmän päätöksellä viranomaisten määräämän karanteenin aikaiset ottelut jätetään pelaamatta. IPV:n ohjelmasta poistuvat kokonaan kotiottelut Siilinjärven Pesistä (7.7.), Koskenkorvan Urheilijoita (11.7.) ja Kankaanpään Mailaa (13.7.) vastaan.

Myös vierasottelut Hyvinkään Tahkoa (4.7.), Manse PP:tä (9.7.) ja Kempeleen Kiriä (16.7.) vastaan peruuntuivat. Myöskään viime lauantaina varotoimenpiteenä peruttua ottelua Pattijoen Urheilijat-Kouvolan Pallonlyöjät ei pelata.

Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen totesi STT:n haastattelussa suoraan, että tilanteessa ei jäänyt mitään muita vaihtoehtoja.

– Otteluohjelma on jo ennestään tiivis, joten viiden ottelun saaminen siihen raamiin ei ole realistista, hän totesi.

IPV:stä puolestaan kommentoitiin, että tartunnan jatkovaikutukset ovat kova isku, sillä joukkueelta peruuntuu kaikkiaan kuusi ottelua. Niistä kolme on kotiotteluja, joiden yleisötulot seura saattaa menettää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo