Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Argentiinalainen F1-legenda Carlos Reutemann menehtyi syöpään

Carlos Reutemann F1 Argentiina
AOP

Argentiinan suuriin F1-legendoihin kuulunut Carlos Reutemann menehtyi keskiviikkona 79-vuotiaana. Reutemann oli kärsinyt pitkään erilaisista vaivoista ja lopulta maksasyövän komplikaatiot veivät miehen hengen.

Carlos Reutemann ajoi F1:ssä vuosina 1972-1982 ja sijoittui parhaalla kaudellaan toiseksi häviten vain yhdellä pisteellä maailmanmestari Nelson Piquetille vuonna 1981. Reutemann ajoi 12 GP-voittoa, 45 palkintopallisijaa ja kuusi aika-ajojen ykkössijaa 146 osakilpailussaan. Reutemannia pidetään merkittävimpänä argentiinalaisena F1-kuskina heti Juan Manuel Fangion jälkeen.

Kilpa-ajouransa jälkeen Reutemann vaikutti pitkään Argentiinan politiikassa. Hän toimi kahteen otteeseen Santa Fén maakunnan kuvernöörinä. Kuollessaan hän oli Argentiinan senaatin jäsen.

Carloksen tytär Cora Reutemann julkaisi Twitterissään koskettavan muistokirjoituksen isästään.

– Isä lähti rauhassa ja arvokkaasti taistellessaan mestarina vahvan ja jalon sydämen kanssa, joka seurasi häntä loppuun asti. Tunnen ylpeyttä ja siunausta isältä. Tiedän, että hän seuraa minua joka päivä elämässäni, kunnes tapaamme jälleen Herran huoneessa, Cora kirjoitti.

Lähde: Clarin

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1