Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Japanin hallitus julistamassa korona-hätätilan Tokioon – Pääsevätkö katsojat sittenkään katsomoihin?

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Japanin hallitus harkitsee korona-hätätilanteen jatkamista Tokioon ja kolmeen naapuriprefektuuriin noin kuukauden ajan elokuuhun asti.  Hätätilan olisi tarkoitus päättyä 23.8.

Japan Timesin tietojen mukaan hallitus aikoo myös jatkaa Tokion ja Okinawan prefektuurien hätätilaa 22. elokuuta asti. Osakan, Saitaman, Chiban ja Kanagawan prefektuurien hätätilanteen on tarkoitus pysyä paikallaan samaan päivään saakka. Päätöksellä pitää pääkaupunki hätätilan alaisena on dramaattinen vaikutus Tokion kesäolympialaisiin, jotka on tarkoitus aloittaa 23.7.

Aiottu päätös todennäköisesti pakottaa hallituksen ja järjestäjien kieltämään katsojat tapahtumasta. Kyodo Newsin tietojen mukaan virkamies on ehdottanut, että mahdollinen katsojakielto Tokioon voi koskea myös paikkoja pääkaupungin lähellä. Lähteet olivat aiemmin sanoneet, että Tokio ja kolme naapuriprefektuuria joutuvat hätätilanteeseen noin kuukaudeksi elokuuhun asti.

Hallituksen COVID-19-reagointityöryhmän odotetaan kokoontuvan torstaina lopullisen päätöksen tekemiseksi.  Tokio vahvisti keskiviikkona 920 uutta koronatapausta, mikä on huomattavasti enemmän kuin viikko aiemmin ilmoitettu 714 tapauksesta. Päivittäinen kokonaismäärä oli korkein 13.5. jälkeen, jolloin Tokio ilmoitti 1010 tapausta.

Aiemmin järjestäjäorganisaatio aikoi päästää rajatun määrän japanilaisia katsojia stadioneille. Japanin tiukkojen matkustusrajoitusten vuoksi ulkomaisia katsojia ei oltaisi joka tapauksessa nähty olympiakatsomoissa.

Lähde: Japan Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020