Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Australian MM-ralli palaa aikaisintaan vuonna 2023

Australia WRC ralli

Australian MM-ralli on ollut kovan onnen soturi jo kolmena vuotena peräkkäin. Vuonna 2019 se peruuntui kisa-alueella riehuneiden maastopalojen vuoksi ja vuosina 2020 sekä 2021 koronavirus-pandemian vuoksi. Nyt ralli koki taas uuden vastoinkäymisen.

Rallin MM-sarjan ensi vuoden kalenteria ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta taannoin uutisoitiin, että Australia on yksi kisaehdokkaista kaudelle 2022. Australian moottoriurheiluliitto on nyt kuitenkin linjannut, että se tavoittelee MM-rallia vasta vuodelle 2023.

Australian moottoriurheiluliiton toimitusjohtaja Eugene Arocca totesi tiedotteessa, että järjestäjäorganisaatio haluaa turvata kaikille osapuolille turvallisen tapahtuman ja suunnitelmia kehitetään koko ajan.

– Meidän ei ole helppoa saada paikkaamme takaisin rallin MM-sarjasta, mutta aiomme tehdä yhteistyötä rallin MM-sarjan sidosryhmien ja paikallishallinnon kanssa turvataksemme tapahtumalle paikan ja tarvittavan rahoituksen, Arocca totesi.

– Kansainvälisten tapahtumien järjestäminen on haastavaa lähitulevaisuudessa, mutta meidän pitää tehdä suunnitelmia tulevaisuutta varten. Olemme toiveikkaita sen suhteen, että saamme tarvitsemamme tuen, jotta voimme tuoda Australian rallin takaisin, Arocca lisäsi.

Australian MM-ralli ajettiin maan itärannikolla Uuden Etelä-Walesin Coffs Harbourin kaupungin ympäristössä vuosina 2011-18, mutta tiettävästi rallille etsitään nyt uutta isäntäkaupunkia. Coffs Harbour ei ole ollut täysin WRC-tiimien mieleen, sillä Sydneystä on pitkä matka, yli 500 kilometriä, rallikeskukseen.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli