Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Ruotsalainen pikajuoksija Lovisa Lindh avautui Tokion kisajoukkueesta tippumisestaan

Lovisa Lindh Ruotsi 800 m
AOP

Ruotsalainen 800 metrin juoksija Lovisa Lindh pettyi rankasti Ruotsin olympiakomitean Tokion kesäolympialaisten kisajoukkuevalintoihin. Tulosrajan alituksistaan huolimatta Lindh jäi rannalle.

29-vuotias Lovisa Lindh on alittanut 800 metrin karsintarajan Tokion kesäolympialaisiin useaan otteeseen. Maailman tämän kauden tilastossa hän on sijalla 22, kun kisamatkalle hyväksytään kaikkiaan 48 urheilijaa. Nainen purki pettymystään Instagramissaan tiukoin sanankääntein.

– He sanoivat ei. En ole koskaan tuntenut näin valtavaa pettymystä. Tokio on ollut suurin motivaationi viiden vuoden ajan, olen kokenut vammoja ja suuria takaiskuja, mutta uskoin aina tähän unelmaan. Mutta oman Olympiakomiteani pettäminen aiheuttaa minulle pahempaa kipua kuin kaikki stressimurtumat yhdessä, Lindh vuodatti.

Näyttöjen riittämättömyys ei mahtunut Lindhin ymmärrykseen.

– Olen 22. rankingissa (48 tyttöä kilpailee Tokiossa) ja olen juossut alle 2.00.00 kolmesti tänä vuonna (kahdesti viime viikolla). Olen osoittanut kovaa, vakaata ja kasvavaa kuntoa korkeimmalla tasolla, millä olen koskaan ollut.

Lindh korostaa kovaa työmoraaliaan ja sitä, miten kovasti tämä tilanne sattuu naiseen.

– Kaikki urheilijat työskentelevät erittäin kovasti ollakseen tällä tasolla, enkä ole poikkeus. Tämä on elämäni ja urani, ja olen siinä koko sydämestäni ja sielustani. On sydäntäsärkevää hyväksyä, että olen tarpeeksi hyvä kilpailemaan toisissa olympialaisissani. Maailman yleisurheilu on kutsunut minut, mutta oma maani ei päästä minua.

– Minulla ei ole mitään ymmärrystä tai tukea tälle päätökselle. Minusta on hämmennystä ja häpeää heidän käyttäytymisestään, ja heidän päätöksestään on erittäin vaikea nousta. Mutta riippumatta siitä, kuinka paljon vihaa tunnen nyt, rakkauteni tähän urheilulajiin on suurempi ja toivottavasti voittaa, Lindh totesi tiukkasävyisesti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lovisa Lindh (@lovisalindh) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020