Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Huippugolffari Ángel Cabrera vankilaan tyttöystävänsä pahoinpitelyistä

Ángel Cabrera golf Argentiina
AOP

Argentiinalainen huippugolffari Ángel Cabrera tuomittiin keskiviikkona kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen kotimaassaan entistä tyttöystäväänsä kohtaan tekemistään pahoinpitelyistä.

51-vuotias Ángel Cabrera tuomittiin Cordoban maakunnassa entisen tyttöystävänsä Cecilia Torres Manan pahoinpitelystä, uhkailusta ja häirinnästä vuosina 2016-2018. Cabrera kielsi syyllisyytensä, mutta lähetettiin istumaan kahden vuoden tuomiotaan välittömästi oikeusistunnon jälkeen. Cabreran lakimies kertoi hakevansa tuomioon muutosta.

Syyttäjä Laura Battistelli kertoi oikeudenkäynnin jälkeen, että Cabreran valitus ei ole kovin vakaalla pohjalla. Torres Manan syytökset olivat vasta alkusoittoa, sillä kaksi muutakin naista on nostanut syytöksiä Cabreraa vastaan.

– Hänen tilanteensa on paljon monimutkaisempi kuin tämä, hänellä on muita syytteitä, joista on myös pidätysmääräyksiä. On muitakin uhreja, Battistelli kertoi.

Golfaaja matkusti Yhdysvaltoihin heinäkuussa 2020 pyytämättä lupaa, mikä johti Cordoban maakunnan pyytämään hänen pidätystään. Interpolin edustajat pidättivät Cabreran Brasilian Rio de Janeirossa tammikuussa. Viime kuussa hänet luovutettiin Brasiliasta kotimaahansa, jotta hän voisi osallistua oikeudenkäyntiin.

37-vuotias Torres Mana kuvaili oikeudenkäynnin aikana häntä vastaan ​​tehtyjä väkivaltaisuuksia, jotka todistajat vahvistivat. Valvontakameroiden video näytti myös Cabreran uhkaavan häntä.

Lähteet: BBC ja TSN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut