Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilijä Robert Helenius vaikeuksissa Tuson Furyn ja Deontay Wilderin ottelun peruunnuttua

Robert Helenius nyrkkeily
AOP

Nyrkkeilijä Robert Heleniuksen olisi määrä kohdata puolalainen Adam Kownacki 24.7. Yhdysvaltain Nevadassa Las Vegasissa järjestettävässä ammattinyrkkeilyn MM-illassa. Illan ylle asettui kuitenkin tummia pilviä, kun pääottelussa nyrkkeilevä Tyson Fury antoi positiivisen koronanäytteen.

Robert Heleniuksen manageri Markus Sundman manasi MTV:n haastattelussa tilanteen kurjuutta. Rahat olivat jo ennestään tiukoilla.

– Pahalta näyttää. Jos tämä näin on, niin tämä on katastrofi meille. Me olemme nyt oikeasti vaaratilanteessa, Sundman totesi, kun Tyson Furyn koronatartunnasta ei ollut vielä varmuutta.

– Sanotaan, että konkurssi oli joulukuussa, niin voitte sitten päätellä sen jälkeen, että missä tilanteessa olemme nyt. Puolitoista vuotta ilman mitään tuloja. Meillä on nyt neljä leiriä perässä, 25 000-40 000 euroa per leiri. On tämä aika rankka bisnes. Ei voi muuta sanoa. Vetää sanattomaksi.

Adam Kownacki -ottelun eteen oltiin tehty jo valtavasti töitä. Nyt se on vaarassa valua hukkaan.

– Kaikki niin iloissaan kirjoittavat, että tästä tulee Robben isoin palkkio. Joo, mutta kun siitä on puolet jo mennyt ja nyt menee loput. Jostain meidän pitää nyt löytää jonkinlaista lisätukea.

– Olen itsekin tehnyt 40 päivää putkeen yötä myöten töitä viisumeiden ja kaikkien muiden asioiden kanssa. Ihan suoraan sanottuna vituttaa, Sundman suree.

Toivonkipinää kuitenkin ilmassa?

Myöhemmin maailmalta kantautui optimistisia uutisia. Tunnettu urheilupromoottori Eddie Hearn on metsästänyt Deontay Wilderille uutta vastustajaa heinäkuun otteluiltaan ja alustava vahvistus on jo saatu.

– Puhuin Dillian Whyten kanssa. Hän on sopinut ottelusta elokuun loppuun, mutta on valmis hyppäämään kehään 24. heinäkuuta Wilderia vastaan, Hearn paljasti twiitissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit