Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Helsinki Horse Show siirtyy vuoteen 2022

hevonen kuvituskuva
AOP

Ratsastuksen kansainvälinen suurtapahtuma Helsinki Horse Show siirtyy ensi vuoden lokakuulle. Pitkien valmistelujen ja harkinnan jälkeen järjestäjä joutui tekemään vaikean siirtymispäätöksen.

Helsinki Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin on päätöksestä harmissaan.

– Olemme koko vuoden seuranneet suurtapahtumien hidasta pääsyä irti pandemian kourista. Lykkäsimme lopullista päätöstä mahdollisimman pitkään. Horse Show’n tapainen valtava kansainvälinen tuotanto tarvitsee yleensä yli puolen vuoden valmistelut, markkinoinnin ja myynnin lisäksi. Nyt ei voitu odottaa enää, mies toteaa.

Kuten mies totesi, päätöstä ei tehty hetkessä tai hutiloiden.

– Päätöksemme perustuu kokonaisarvioon, jossa mikään yksittäinen asia ei ratkaissut. Riskiarviointi suhteessa mahdollisuuksiin palata normaaliin, sekä kaikki ihmisten ja hevosten turvallisuus- ja terveysaspektit, painoivat vaakakupissa. Liian moni epävarmuustekijä jäi avoimeksi, Gordin jatkaa.

– On hienoa todeta miten paljon tukea Horse Show on saanut sekä faneilta että eri sidosryhmiltä, myös taloudellisesti. Tärkeintä on varmistaa tapahtuman tulevaisuus pitkälle kohti 2030-lukua. Nyt keskitymme täysillä ensi vuoden Horse Show’hun, jonka mottona on ”The Show Must Go On”, Gordin toteaa tapahtuman tiedotteessa.

Helsinki Horse Show ja Longines FEI Jumping World Cup järjestetään 19.-23.10.2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut