Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Kiira Väänänen moukaroi itsensä EM-pronssille

Kiira Väänänen ylsi alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa pronssille
AOP

Kiira Väänänen on voittanut pronssia moukarinheitossa alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kisoissa. Mitali irtosi uudella ennätyksellä, 65,98. Kisan voiton vei ylivoimaisesti Saksan Samantha Borotta tuloksella 68,80. Hopeaa otti Tanskan Katrine Koch Jacobsen tuloksella 66,81.

Väänäsen mitaliheitto syntyi kolmannella heittokerralla. Koko sarja oli tasainen ja kaikki heitot kantoivat yli 63 metriä. Jo ensimmäinen heitto antoi odottaa hyvää kisaa, sillä heitto lenti 64,74 metriin.

Väänänen luotti ennen kisaa omaan hyvään kuntoonsa.

– Tiesin, että ennätys pitää heittää mitaleille ja että olen kunnossa. Karsinnasta lähtien on ollut hyvä pöhinä. Piti vain luottaa itseensä, Väänänen kuvaili Yleisurheiluliiton tiedotteessa.

Mitali on Varpaisjärven Virettä edustavalle moukarinheittäjälle arvokisoissa toinen laatuaan, sillä Väänänen on voittanut pronssia myös alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa. Mitali vei kuitenkin tuoreen arvokisamitalin sanattomaksi.

– Olen aika sanaton, minä vaan purskahdin itkuun, Väänänen kuvaili ensireaktioitaan, kun mitali varmistui.

Väänäsen aikaisempi ennätys oli tänä kesänä heitetty 65,80.

Mitali on Suomelle kisojen toinen. Kkiekonheittäjä Helena Leveelahti avasi mitalitilin lauantai-iltana. Leveelahti heitti oman ennätyksensä ja otti yllättäen kisasta hopeaa. Uusi ennätys merkittiin tuloskirjaan 57,09. Leveelahti on selvästi arvokisaurheilija, sillä edellinen ennätys 56,80 syntyi vuonna 2019 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Tampereella.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu