Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Laura Hietaranta Wimbledonin tyttöjen nelinpelin finaaliin

Laura Hietaranta eteni Wimbledonin tyttöjen nelinpelin finaaliin
AOP

Laura Hietaranta on edennyt Wimbledonissa tyttöjen nelinpelin finaaliin belgialaisen parinsa Sofia Costoulasin kanssa. Välierässä kaatui turnauksen 2. sijoitettu pari, Tshekin Linda Fruhvirtova ja Venäjän Polina Kudermetova pelein 2-6, 6-2, 10-8.

Ottelua taisteltiin täydet kolme erää. Pari Fruhvirtova/Kudermetovan sai avauserässä kaksi syötönmurtoa ja vei erän nimiinsä 6-2. Toisessa erässä Hietaranta/Costoulas veivät vastustajiaan ja voittivat erän niin ikään 6-2.

Kolmas erä ratkaistiin 10 pisteeseen pelattavassa super tie-breakissa. Hietaranta/Costoulas johtivat tie-breakia jo 9-4, mutta vastustajat nousivat jo pisteen päähän. Kiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan suomalais-belgialainen pari vei kolmannen erän kotiin pistein 10-8.

Finaalissa vastus on astetta kovempi, kun kentän toiselle puolelle asettuu turnauksen ensimmäiseksi sijoitettu pari, Valko-Venäjän Kristina Dmitruk ja Venäjän Diana Shnaider.

Laura Hietaranta tavoittelee paikkaa suomalaisten harvalukuisessa Grand Slam -voittajien kerhossa. Tyttöjen ja naisten puolella voittajia on ennestään vain yksi, Birgitta Lindström, joka juhli Wimbledonin tyttöjen kaksinpelin voittoa vuonna 1966.

Poikien ja miesten puolella voittajia on yhteensä neljä. Otto Virtanen, Henri Kontinen, Harri Heliövaara ja Jarkko Nieminen ovat kaikki juhlineet juniorisarjojen voittoja. Juniorimestareista vain Henri Kontinen on onnistunut voittamaan aikuisten sarjan, Australian avointen nelinpelien vuonna 2017 ja Wimbledonin sekanelinpelin vuonna 2016.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis