Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Conor McGregor uhoaa jo paluullaan nilkkamurtuman jälkeen – ”Tämä ei ole tässä!”

Conor McGregor - Dustin Poirier
AOP

UFC:n vuoden odotetuin ja puhutuin ottelu Conor McGregorin ja Dustin Poirierin välillä päättyi dramaattisesti Poirierin voittoon, kun McGregor mursi pahannäköisesti nilkkansa ja joutui jättämään ottelun kesken.

Las Vegasissa otellun UFC 264 tapahtuman pääottelun voittajaksi julistettiin siis Poirier, mutta välit kaksikon välillä ovat kaikkea muuta kuin selvitetyt. McGregor totesikin heti loukkantumisen jälkeen, ettei ”tämä ole tässä!”

Vapaaottelun irlantilaistähti hävisi Dustin Poirierille jo toistamiseen tänä vuonna ja Poirier johtaakin kaksikon keskinäisiä otteluita lukemin 2-1.

Irlantilainen julkaisi instagram tilillään ottelun ja loukkaantumisen jälkeen kuvan, jossa miestä viedään paareilla kehästä pois. McGregorin vasen jalka on kuvassa tukevasti tuettu.

Kuvatekstissä irlantilainen toteaa ytimekkäästi ominaiseen koppavaan tyyliinsä, että ”tarvitsette minun kaltaisiani ihmisiä”.

Mielipiteitä jakava McGregor onkin saanut sosiaalisessa mediassa risteäviä viestejä loukkantumisen jälkeen. Osa on ymmärrettävästi kauhistuneita hurjasta loukkaantumisesta, kun osalta taas ei myötätuntoa irlantilaiselle tipu.

McGregorin vanha kilpakumppani Khabib Nurmagomedov julkaisi muun muassa sosiaalisessa mediassa irlantilaiselle tiukan kuitin ja onnitteli samalla ottelun voittanutta Poirieria.

Tviitissä Nurmagomedov toteaa ”hyvän aina voittavan pahan”. ”Olen todella onnellinen Dustin Poirierin voitosta. Toivottavasti saat mestaruusvyön ennen vuoden loppua.”

Kaksikon viimeiseksi kohtaamiseksi tämä ottelu tuskin jää ja myös Poirier on jo valmis uusintaotteluun. Muun muassa Iltalehti julkaisi Poirierin kommentit voiton jälkeen, kun mies toivoi McGregorille paranemista.

”En halunnut voittaa tällä tavalla, mutta lopputulos oli seurausta siitä, että blokkasin potkun. Olen siitä enemmän kuin varma.”

”Ottelemme kyllä uudestaan joko oktagonissa tai jalkakäytävällä, koska sellaisia asioita ei sanota toisille ihmisille”, Poirier totesi ottelun jälkeen, viitaten McGregorin kommentteihin ennen ottelua.

Perjantain punnituksen jälkeen McGregor nimittäin uhosi, ettei Poirier lähtisi kehästä sunnuntaina elävänä. Jopa liiallisuuksiin menevistä kommenteista tunnettu McGregor uhosi vielä loukkaantumisen jälkeenkin Poirierille ja muun muassa kommentoi tämän vaimoa. Porierin mukaan irlantilaisen puheet menivät tällä kertaa yli ja amerikkalainen uhoo haluavansa selvittää asian.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit