Seuraa meitä:

Muut

UFC:n odotettu superottelu päättyi dramaattisesti – Ottelijan nilkka murtui

Poirier vs McGregor kohtasivat Las Vegasissa
AOP

UFC:n vuoden puhutuin ottelu käytiin Las Vegasissa aikaisin sunnuntaiaamuna suomen aikaa. Conor McGregor ja Dustin Poirier kohtasivat kolmatta kertaa ja ennen ottelua puntit olivat tasan 1-1. Värikkäiltä tai vyön alle menneiltä kommenteilta ei oltu vältytty, kun kaksi tulisieluista ottelijaa kävivät henkistä sodankäyntiä ennen ottelua.

Ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti ja McGregor kirjautti nimiinsä ensimmäiset osumat. Ottelussa ei peruuteltu, vaan iskuja vaihdettiin isollakin riskillä puolin ja toisin. T-mobile Areenan yleisö ja miljoonat TV-katsojat saivat viihdettä koko rahan edestä.

Ensimmäisen erän edetessä Poirier sai enemmän ja enemmän otetta ottelusta. Erän loppupuolella Poirieriltä nähtiin muutamia erittäin painavia osumia ja McGregor oli vaikeuksissa. Hetken näytti jo siltä että kello ja erätauko pelastaisi irlantilaisen, mutta vain sekunteja ennen erän päättymistä tapahtui dramaattinen käänne.

Poirier oli osunut McGregoriin painavasti, minkä seurauksena McGregor horjui askelissaan ja astui pahasti vasemman nilkkansa päälle. Nilkka murtui ja vääntyi pahannäköisesti. Tuomarilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin päättää ottelu.

Näin Poirier voitti trilogian kolmannen kohtaamisen dramaattisesti, mutta ansaitusti. Conor McGregorilla on nyt kaksi tappiota peräjälkeen ja aika näyttää, miten saaga jatkuu miehen osalta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut