Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Conor McGregor toipuu leikkauksesta: “Oloni on loistava!”

Conor McGregorin jalka leikattiin UFC 264 -ottelun seurauksena
AOP

UFC 264 -ottelussa Dustin Poirieria vastaan jalkansa loukannut Conor McGregor on leikattu. Toimenpide suoritettiin alle 24 tuntia ottelun päättymisestä. UFC-tähden leikkaus kesti kolme tuntia ja McGregor on tällä hetkellä toipumassa leikkauksesta.

Irlantilainen vahvisti faneillensa Twitterissä olleensa leikkauspöydällä. Myös manageri Audie Attar antoi lisätietoa leikkauksesta.

Kahden UFC-suuruuden välinen ottelu oli etukäteen hehkutettu ja odotettu. Tähdet olivat aikaisemmin kohdanneet kahdesti, ja voitot olivat menneet tasan. UFC 264 -ottelun ajateltiin vihdoin määrittävän, kumpi kahdesta ottelijasta on kovempi luu.

Ottelu loppui kuitenkin lyhyeen, kun McGregor näytti pyöräyttävän nilkkansa ensimmäisessä erässä. Poirier julistettiin voittajaksi. Heti ottelun jälkeen ensimmäinen oletus oli, että McGregor tyri ottelussa nilkkansa. Sittemmin kävi ilmi, että murtuma olikin sääri- ja pohjeluussa.

McGregor ilmoittaa leikkauksen menneen erinomaisesti ja voivansa loistavasti. Irlantilainen kommentoi tarvitsevansa kainalosauvoja kuusi viikkoa leikkauksen jälkeen, minkä jälkeen kuntoutus alkaa. Loppuun irlantilaistähti toivottaa tuttuun tapaan Jumalan siunausta.

Myös McGregorin manageri Audie A. Attar kommentoi leikkausta. Attarin mukaan leikkauksen toimittivat Neal El Attrache sekä McGregorin pitkäaikainen trauma- ja ortopedinen kirurgi Milton Little. Managerin mukaan leikkauksen tehneet lääkärit ovat varmoja siitä, että McGregor tulee toipumaan täysin ja palaamaan piakkoin oktagoniin taistelemaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit