Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Jake Paul täynnä uhoa ennen UFC-mestarin kohtaamista; ”Tyrmään hänet takapihallani”

Jake Paul kohtaa Tyron Woodleyn Clevelandissa
AOP

Jake Paulin uran neljäs ammattilaisnyrkkeiluottelu näkee päivänvalon 29.elokuuta, kun Youtube-videoistaan tunnetuksi tullut mies kohtaa Tyron Woodleyn, Clevelandin Rocket Mortgage Fieldhouse areenalla.

Kahdeksan eräiseksi kaavailtu kamppailu käydään alemmassa raskaassa sarjassa, ja se on nähtävillä Showtimen Pay-Per-View lähetyksenä.

Jake Paul on kotoisin Clevelandista ja ottelun areena on hänelle tuttu lapsuudesta.’’Kävin pienenä katsomassa paljon Cavaliersin pelejä viikonloppuisin ja toivoin voivani jonain päivänä olla samanlainen ylpeydenaihe kotikaupungilleni kuin Cavs’’, hän totesi.

’’Elokuun 29. päivänä tuo haave toteutuu kun kohtaan tähän astisen urani suurimman haasteen. Koko maailma saa nähdä kun tyrmään entisen UFC-mestarin takapihallani’’, Paul jatkoi.

39-vuotias Tyron Woodley on hävinnyt neljä edellistä UFC-otteluaan, mutta lähtee silti suosikkina mittelöön, kokemattomampaa Paulia vastaan. Vaikka Woodley ei enää ole parhaimmillaan, miehen tyrmäysvoima ja räjähtävyys ovat edelleen huippuluokkaa, joten Paulin täytyy olla todella tarkkana koko ottelun ajan.

Missourista kotoisin oleva Woodley, tekee debyyttinsä ammattilaisnyrkkeilykehässä, mutta hänen lyöntivoimansa on arvioitu olevan yksi koko UCF-historian kovimmista, miehen tyrmätessä vastustajansa seitsemästi, 29 ottelussa MMA-urallaan.

Paul on voittanut kaikki kolme aiempaa nyrkkeilyotteluaan niin ikään tyrmäyksellä, mutta vastustajien taso ei ole ollut kummoinen. Miehen edellinen ottelu käytiin huhtikuussa, jolloin mies tyrmäsi entisen UFC-ottelija Ben Askrenin todella helposti.

Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että Askren, joka näytti ottelussa kehäraakilta, ei ollut lähelläkään parasta kuntoaan, joten liian suuria johtopäätöksiä tästä ei kannata vetää.

Askren on Tyron Woodleyn hyvä ystävä, joten tällä on mahdollisuus saada hieman hyvitystä kaverinsa kokemalle karvaalle tappiolle.

Tapahtuman järjestäjä Showtime, julkaisi myös toisen ottelun tulevalta ottelukortilta, joka käydään ennen Paulin ja Woodleyn pääottelua. 30 tyrmäysvoittoa 42 ottelussa ottanut Amanda Serrano kohtaa Yamileth Mercadon.

Seitsemässä eri painoluokassa mestaruuden voittanut Serrano, puolustaa WBC:n ja WBO:n höyhensarjan mestaruusvöitään Mercadoa vastaan, joka on hallitseva kääpiösarjan mestari. Mercado nousee kahta painoluokkaa ylemmäksi, haastaakseen yhden tämän hetken parhaimmista naisnyrkkeilijöistä.

Lähde: Boxing Scene

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit