Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Dream Team suurissa vaikeuksissa ennen olympialaisten alkua

Gregg Popovichin luotsaama Dream Team ei ole parhaassa iskussa
AOP

Yhdysvaltain koripallojoukkueen valmistautuminen olympialaisiin on lähtenyt käyntiin
huonoimmalla mahdollisella tavalla. Kahdesta pelistä Gregg Popovichin luotsaama Dream Team on hävinnyt kummatkin. Ensimmäinen tappio tuli Nigerialle, toinen Australialle.

Peli Nigeriaa vastaan oli Yhdysvalloille olympiakesän ensimmäinen harjoituspeli. Se ei kuitenkaan päättynyt toivotulla tavalla, kun Nigeria vei voiton lauantaina pelatussa kamppailussa. Tappio oli myös ensimmäinen, jonka Dream Team koki Afrikasta tulevalle joukkueelle. Mistään rökäletappiosta ei ollut kyse, vaan Nigeria vei voiton 90-87.

Jos yksi häviö vielä on ymmärrettävissä, ei samaa voi sanoa kahdesta peräkkäisestä tappiosta. Yhdysvaltain koripallojoukkueelle se on lähes ennenkuulumatonta, joten ei ole yllättävää, että maanantain tappio Australiaa vastaan herätti kysymyksiä joukkueen kunnosta. Kun Australia vei pelin pistein 91-83, buuasi kotiyleisö Yhdysvaltain Dream Team -joukkueelle.

Olympialaisten koripalloturnaus alkaa 25. heinäkuuta. Yhdysvallat pelaa samassa alkulohkossa Iranin, Ranskan ja Tshekin kanssa. Joukkueella luulisi olevan näytöntahtoa, sillä edelliset arvokisat, Kiinan MM-kisat vuonna 2019, menivät joukkueelta penkin alle. Tuolloin tappio tuli Ranskalle puolivälierissä.

Vaikka Yhdysvaltain joukkueen matka olympialaisiin on alkanut hieman kivisesti, on Dream Team silti suurin ennakkosuosikki ja hallitseva mestari. Rion hopeajoukkue, koripallon suurmaa Serbia, jäi karsintaturnauksen jälkeen ulos kisoista. Nähtäväksi jää, onko muista joukkueista tällä kertaa haastamaan koripallon suurmaata.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo