Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jälleen massiivinen poisjäänti Olympiatenniksestä – ”Polven kanssa on tullut takapakkia…”

Roger Federer jää pois olympialaisista.
AOP

Sveitsiläisen urheilun yksi suurimmista nimistä Roger Federer ilmoitti tänään Instagramissa, että hän ei aio osallistua Tokion olympialaisiin. Federer kertoi ilmoituksessaan, että hänen kuntouttamansa polven kanssa on tullut takapakkia kauden aikana, eikä hän täten aio osallistua parin viikon päästä alkavaan Olympiaturnaukseen.

Viime viikolla Federer hävisi Wimbledomin Grand slam- turnauksessa puolivälierän Hubert Hurkaczille. Federerin tähtäimessä on palata ATP- kiertueelle turnausten jatkuessa.

– Ruohokauden aikana olen valitettavasti saanut polveni kanssa takapakkia, joten joudun vetäytymään Tokion Olympialaisista. Olen hyvin pettynyt ja minulle aina ollut kunnia edustaa maatani Sveitsiä. Aion palata kiertueelle myöhemmin tänä kesänä, Federer kirjoitti päivityksessään.

Aiemmissa olympialaisissaan Federer on saavuttanut kaksinpelin voiton 2008 Pekingin Olympialaisissa sekä neljä vuotta myöhemmin Lontoon Olympialaisissa nelinpelin hopeaa.

Tokion turnauksesta on tullut muitakin merkittäviä poisjääntejä. Maailmanlistan kolmonen Rafael Nadal sekä Kuutonen Dominic Thiem ovat jo aiemmin ilmoittaneet jäävänsä pois. Myös maailmanlistan ykköspelaajan Novak Djokovicin on kerrottu pohtivan osallistumistaan.

Naisten puolelta poisjääneitä ovat ainakin Bianca Andreescu sekä Serena Williams, kuten aiemmin kerroimme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis