Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Lontoon Timanttiliigan keihäskisasta todella vaisu – Saksan tähtiheittäjä jäi yli 10 metriä kauden parhaastaan

Johannes Vetter jäi vaatimattomaan tulokseen
AOP

Lontoon Timanttiliiga oli viimeinen Timanttiliigan osakilpailu ennen kahden viikon kuluttua alkavia Tokion Olympialaisia ja monelle maailman yleisurheiluhuipulle viimeinen kisa ennen olympialaisten alkua. Miesten keihäässä oli mukana koko viime vuosien parhaimmisto, kun muun muassa maailman kaikkien aikojen tilaston kakkosmies Johannes Vetter, Lontoon olympiavoittaja Keshorn Walcott sekä 2019 maailmanmestari Anderson Peters olivat mukana kilpailussa.

Itse kisa muodostui todella vaisuksi tämän kauden tasoon nähden. Kisan voitti saksalainen Vetter itselleen hyvin vaatimattomalla tuloksella 85,25 metriä. Muutenkin kisassa nähtiin todella vähän yli 80 metrin heittoja. Toiseksi tullut saksalainen Julian Weber heitti kisan ratkaisseella viimeisellä kierrokselle 77,16 ja Walcott 76,74. Parhaimmallaan Weber ja Walcot kykenivät yli 80 metrin heittoihin, Weberin heittäessä 81,07 ja Walcottin 82,81.

Maailman keihäänheittoa ylivoimaisesti viime vuodet hallinnut Vetter näytti todella tuskastuneelta heittämiseensä, mutta kisan yleinen taso kertoo siitä, että olosuhteet eivät suosineet keihäsmiehiä kisan aikana. Lontoon kisa katkaisi Vetterin seitsemän kisan putken ysikymppisiä. Hänen nimissään oleva kauden kärkitulos on toukokuussa Puolassa syntynyt 96,29.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu