Seuraa meitä:

Ralli

WRC-kausi jatkuu Viron MM-rallilla – nämä ovat asetelmat ennen viikonlopun osakilpailua

Ott Tänak suosikkina Viron MM-ralliin
AOP

Viron MM-ralli alkaa torstaina 15. heinäkuuta Tartossa ajettavalla kaupunkierikoiskokeella. Perjantaina ajetaan jopa 8 erikoiskoetta, joista kuuluisin on Otepään pätkä, joka tunnetaan huimista hypyistään. Otepään varrelle kertyykin varmasti paljon paikallisia rallifaneja seuraamaan kotikisaansa ajavan Ott Tänakin suorituksia.

Lauantaina Virossa ajetaan 9 erikoiskoetta ja sunnuntaina vielä 6 erikoiskoetta, ennen kuin MM-ralli päättyy Tarton Raadiin.

Viroon mentäessä MM-sarjaa johtaa Toyota-kuljettaja Sebastien Ogoer 133 pisteellä ennen tallikaveriaan Eflyn Evansia (99 pistettä). Kilpailun ennakkosuositti on vedonlyöntikertoimien perusteella kuitenkin isäntämaan Tänak, joka on MM-pisteissä neljäntenä 69 pisteellä. Viron MM-rallin uskotaan sopivan erityisesti Hyundain autoille, sillä toiseksi kertoimien valossa on asetettu Tänakin tallikaveri Thierry Neuville.

Kalle Rovanperää ei myöskään sovi unohtaa laskuista, sillä suomalainen on onnistunut haastamaan kärkikuskeja kauden jokaisessa rallissa. MM-pisteissä Rovanperä on kuitenkin jo pitkällä takamatkalla, sillä hän on epäonnekkaiden sattumien takia menettänyt pisteitä jo useassa osakilpailussa.

Viron MM-ralli on jälleen tärkeä näytönpaikka Rovanperälle, kuten myös Teemu Suniselle, joka pääsee Virossa käskyttämään Ford Fiestan WRC-autoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Ralli