Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kaksi sijoitettua katsomoon Båstadissa – Ruusuvuoren pelit jatkuu torstaina

Arthur Rinderknech yllätti Hampurissa.
AOP

Båstadin ATP-250 tason tennisturnauksessa on käyty alakaavion toisen kierroksen ottelut ja keskiviikon pelipäivä piti sisällään kaksi yllätystä.

Yllätyksistä vastasivat Saksan Yannick Hanfmann ja Ranskan Arthur Rinderknech.

Maailmanlistan 107. sijalla oleva saksalainen kaatoi Tshekin seitsemänneksi sijoitetun Jiri Veselyn suoraan 2-0 (6-4, 6-3) -lukemin. Hanfmann ei menettänyt ottelussa kertaakaan syöttöä, mutta mursi kolmesti tshekkiläisen syötön.

Maailmanlistalla sijalla 105 oleva ranskalainen kaatoi omassa ottelussaan australialaisen John Millmannin kolmessa erässä 2-1 (6-3, 3-6, 6-3) -lukemin. Rinderknech mursi ottelussa kolme kertaa Millmannin syötön. Ranskalainen menetti oman syöttönsä ottelussa kahdesti, mutta toisen erän syötön menettämisen jälkeen ei nelossijoitettu aussi enää saanut edes murtopalloa ranskalaisen syötössä.

Päivän kahdessa muussa ottelussa kakkossijoitettu Chilen Cristian Garin kaatoi Espanjan Pedro Martinezin 2-0 -lukemin ja Argentiinan Federico Coria kaatoi Italian Marci Cecchinaton 2-1 -lukemin.

Båstadin yläkaavion ottelut toisen kierroksen osalta pelataan torstaina. Turnauksen ykkössijoitettu norjalainen Casper Ruud kohtaa lahjakkaan tanskalaisen Holger Runen. Emil Ruusuvuori pelaa toisen kierroksen ottelunsa slovakialaista Norbert Gombosia vastaan ja kolmossijoitettu Fabio Fognini kohtaa Espanjan Roberto Carballes Baenan. Neljäntenä otteluna on Ruotsin Elias Ymerin ja Sveitsin Henri Laaksosen välinen ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis