Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigajoukkue BC Nokialle uusi jenkkivahvistus “Hän on monipuolinen takakentän pelaaja”

BC Nokialle jenkkivahvistus
AOP

Miesten korisliiga-joukkue BC Nokia on tänään tiedottanut uudesta pelaajasopimuksesta. Joukkueen takakenttää vahvistaa yhdysvaltalainen Jeremy Hemsley.

24-vuotias San Diego Statesin kasvatin odotetaan tuovan vaadittua jämäkkyyttä Näätien puolustukseen

– Hän on monipuolinen takakentän pelaaja, joka pystyy pelaamaan pelinrakentajaa ja kakkospaikkaa. Ennen kaikkea hän rakastaa puolustamista, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi seuran tiedotteessa.

BC Nokia oli saanut hyvät suositukset Hemsleyn edellisen seuran päävalmentajalta. Hemsey pelasi kuluneella kaudella Iso-Britannian pääsarjassa Sheffieldin joukkueessa. Hän keräsi keskimäärin 17,2 pistettä, 4,5 levypalloa ja 3,1 syöttöä ottelua kohden.

Sheffield Sharks oli vasta Hemsleyn ensimmäinen ammattilaisseura, joten odotuksissa on että jenkkipelaajalla riittää näyttöhaluja ja motivaatiota Nokialla. Nuori takakentän pelaaja tulee saamaan korisliigassa paljon peliaikaa ja pallollista vastuuta.

Hemsleyn lisäksi BC Nokialla on sopimus Antero Lehdon, Matias Ojalan, Michael Besselinkin, Antti Ahosen, Hugo Bomanin ja Tevaun Kokon kanssa.

BC Nokia sijoittui viime kaudella korisliigan runkosarjassa kuudenneksi. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Nokia hävisi otteluvoitoin 1-4 Karhu Basketille, joka eteni lopulta finaaleihin asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo