Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen lähtö Chicago Bullsista näyttää yhä todennäköisemmältä – Mihin suomalainen suuntaisi?

Lauri Markkanen
AOP

Lauri Markkanen aloitti NBA uransa vuonna 2017 lupaavasti. Sittemmin loukkaantumisista ja katkonaisista kausista kärsinyt suomalainen on ikävästi valahtanut joukkueen avauskokoonpanon ulkopuolelle.

Markkanen solmi aikanaan tulokaskaudellaan Bullsin kanssa neljän vuoden sopimuksen, joka on seuran kanssa jo umpeutunut. Jatkosopimusta ei ole seuran kanssa syntynyt, joten suomalaisen lähtö näyttää entistä todennäköisemmältä.

Markkasen lähtö saattaisikin olla, niin joukkuetta, kuin miestä itseäänkin tyydyttävin vaihtoehto. Erityisesti Bullsin hankittua Nikola Vucevicin, on Markkasen paikka siirtynyt yhä enemmän kentältä vaihtopenkin puolelle. Miehen uran kannalta puhdas pöytä ja uusi alku voisivatkin olla tässä hetkessä paras ratkaisu. Siirron myötä Markkanen saisi varmasti karistettua parin heikon kauden pölyt päältään ja palattua huippukuntoonsa.

Siirtomarkkinoilla Markkanen on varmasti haluttua tavaraa, sillä loistavaksi heittäjäksi tiedetty hyökkääjä olisi myös nuoren ikänsä puolesta monille seuroille hyvä hankinta. Markkanen tarvitseekin joukkueen ja valmennustiimin, joka osaa hyödyntää miehen taidot ja tuoda tämän koko potentiaalin esille.

Yksi Markkaseen liitetty seura on San Antonio Spurs. Mikäli Seuran presidentti Gregg Popovich näkee Markkasen potentiaalin, voisi miehen siirto San Antonioon olla mahdollinen. Seuralla saattaa olla edessä suuria muutoksia rosteriin, erityisesti jos joukkueen puolustava johtaja DeMar DeRozan päättää jättää seuran.

Cleveland Cavaliersia ei ole suoranaisesti vielä ole Markkaseen liitetty, mutta mies istuisi seuran nuoreen joukkueeseen hyvin.

Atlanta Hawks olisi pelityylillisesti ehkäpä paras vaihtoehto Markkaselle. Markkasen siirtoon vaikuttavat kuitenkin lopulta monet eri asiat. Osan Markkasen mahdollisten ostajaseurojen tulee ensin selvittää omat lähtijänsä tai mahdollisesti myydä pelaajia, jotta Markkaselle löytyy paikka kentältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo