Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Stefanos Tsitsipas palasi ryminällä kentille

Stefanos Tsitsipas palasi vahvasti massakentille.
AOP

Kreikkalainen tenniksen supertähti Stefanos Tsitsipas palasi ryminällä peleihin, kun maailmanlistan neljäntenä oleva pelaaja kaatoi Hampurin ATP-500 -turnauksen toisella kierroksella Saksan Dominik Koepferin 2-0 (7-6, 6-3) -lukemin.

Tsitsipas oli Ranskan avoimien finaalissa, jossa johti jo 2-0 -erin Novak Djokovicia, mutta taipui lopulta 3-2 -lukemin. Tsitsipasin edellinen ottelu on Wimbledonin ensimmäiseltä kierrokselta, kun kreikkalainen taipui Frances Tiafoelle suoraan 3-0 -erin.

Hampurin toisen kierroksen ottelussa Tsitsipas pelasi vahvaa tennistä saksalaista vastaan. Ensimmäisessä erässä kreikkalainen menetti heti syöttönsä, mutta mursi takaisin. Lopulta erä eteni aina tiebreakiin asti, jossa Tsitsipas oli parempi 7-2 -lukemin.

Toisessa erässä Tsitsipas otti murron erän seitsemännessä pelissä ja karkasi 5-3 -johtoon erässä pidettyään perään oman syöttönsä. Tsitsipas mursi toistamiseen saksalaisen syötön erän yhdeksännessä pelissä ja otti lopulta erävoiton 6-3 -lukemin sekä samalla ottelun nimiinsä.

Puolivälierässä kreikkalainen kohtaa serbialaisen Filip Krajinovicin, joka kaatoi Saksan Philipp Kolschreiberin erin 2-1.

Päivän kolmannessa ottelussa Serbian Laslo Djere kaatoi suoraan 2-0 -erin Brasilian Thiago Seyboth Wildin. Georgian Nikoloz Basilashvili eteni puolivälieriin, kun Argentiinan Sebastian Baez antoi luovutusvoiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis