Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC 266 järjestetään Las Vegasissa – Kaksi titteliottelua ja odotettu jälleennäkeminen

UFC-manageri keskellä perhetragediaa
AOP

Vapaaottelun kattojärjestö UFC:n pomo Dana White tiedotti yhteistyökumppanilleen ESPN:lle, että tuleva UFC 266-tapahtuma järjestetään Las Vegasissa 29. syyskuuta, ja siinä nähdään kaksi titteliottelua. Pääottelussa höyhensarjan mestaruudesta taistelevat hallitseva mestari Alexander Volkanovski ja Brian Ortega. Illan toinen vyöottelu käydään Valentina Schevchenkon ja Lauren Murphyn välillä.

Australialaisen Volkanovskin oli alun perin tarkoitus kohdata Ortega jo marraskuussa, mutta miehen saatua koronavirustartunnan, kamppailua oli siirrettävä. Volkanovski on voittanut vapaaottelu-urallaan 19 ottelua putkeen, joista 9 viimeisintä on tullut UFC:ssä. Mies voitti höyhensarjan mestaruuden Max Hollowaylta joulukuussa 2019, ja on siitä asti pitänyt vyötä hallussaan.

Ortega on voittanut vapaaottelu-urallaan 15 kertaa, otellen yhden ratkaisemattoman ja hävinnyt vain kerran. Mainittavia voittoja on tullut mm. Cub Swansonia, Renato Carneiroa, Clay Guidaa ja Frankie Edgaria vastaan. Ainoa tappio tähän asti, on tullut juuri Hollowayta vastaan, joka haluaa varmasti haastaa tämän parin voittajan.

Schevchenko jatkoi edellisessä ottelussaan dominointia kärpässarjassarjassa, kun hän tyrmärsi entisen korsisarjan mestarin, Jessica Andraden kamppailun toisessa erässä. Entisellä kääpiösarjan ykköshaastajalla on nyt 7 onnistunutta tittelinpuolustusta kärpässarjassa.

Lauren Murphy on entinen Invicta FC:n mestari, jolla on viiden ottelun voittoputki UFC:ssä. Naisella on nyt kenties uransa kovin paikka edessä, kun vastaan asettuu erittäin aggressiivisesti otteleva Schevchenko. Murphylla on tässä kamppailussa pelkästään voitettavaa, hänen ollessa selkeä altavastaaja.

UFC-illassa nähdään myös yksi pitkään odotettu jälleennäkeminen, kun Nick Diaz ja Robbie Lawler iskevät yhteen. Kaksikko on kohdannut jo kerran aiemmin vuonna 2004 ja silloin Diaz voitti tyrmäyksellä. Paljon on kuitenkin aikaa kulunut, eikä Stocktonin miestä olla nähty oktagonissa vuoden 2015 jälkeen, jolloin ottelu Anderson Silvaa vastaan tuomittiin hylätyksi, molempien herrojen kärähdettyä dopingtesteissä. Lawler on otellut säännölliseti koko uransa ajan ja kohdannut kovia nimiä, mutta neljä edellistä ottelua on päättynyt tappioon.

Lähde: Sherdog

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit