Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Vetter laukoi kovat sanat Timanttiliigan keihäskisasta: aivan pa*ka kisa

Johannes Vetter pettyi Timanttiliigan olosuhteisiin
AOP

Keihään kauden tilastokärki, Saksan Johannes Vetter, voitti tiistaina järjestetyn Lontoon Timanttiliigan osakilpailun, joka järjestettiin Gatesheadssa koronarajoitusten vuoksi. Saksalaisen heikko kunto kuitenkin puhutti kisan jälkeen. Vetterin paras heitto kantoi vain 85,25 metriä, joka on kauden tasoon nähden todella vaatimaton.

Ennen tiistain osakilpailua Vetter oli heittänyt yli 90 metrin heittoja seitsemässä viime kisassaan. Saksalaisen kauden kärkitulos on 96,29, jolla hän on suurin ennakkosuosikki Tokion olympialaisiin.

Kisan jälkeen heräsi jo ajatus siitä, onko Vetter kisannut liikaa kauden aikana ja ajoittanut kuntohuippunsa väärin. Keihästähti julkaisi kuitenkin Instagramissa paljonpuhuvan julkaisun, jonka kuvatekstissä saksalainen ei säästele sanojaan.

“Aivan pa*ka kisa” Vetter aloittaa valituksensa.

“En yleensä etsi tekosyitä, mutta olen todella pettynyt tämänpäiväisiin olosuhteisiin ja kisajärjestelyihin. Aluksi ongelmana oli todella liukas rata, sillä ilmeisesti järjestäjä ei välitä suurentuneesta loukkaantumisriskistä. Sitten jouduimme odottamaan älyttömän kauan ennen viimeistä heittoa, vain miellyttääksemme televisiolähetystä.
TE odotatte ammattimaisia ja poikkeuksellisia suorituksia, mutta ette tarjoa siihen asianmukaisia olosuhteita.
No, ainakin onnistuin voittamaan. Ehkä palkintorahat tulisi sijoittaa uuteen rataan. Ainoastaan silloin, kun kisassa on asianmukainen rata, harkitsen paluuta kisaan.”

Vetter viittaa julkaisussaan Timanttiliigan uusiin sääntöihin, joissa heitto- ja hyppylajien viimeinen kierros ratkaisee kisan voittajan. Viimeinen kierros televisioidaan, ja uudella säännöllä pyritään lisäämään jännitystä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu