Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori taipui Båstadissa

Emil Ruusuvuori taipui Ruotsissa.
AOP

Suomen miestenniksen tämän hetken ykkösnimi Emil Ruusuvuori koki Slovakian Norbert Gombosin kovuuden massakentillä. Gombos kaatoi suomalaisen Båstadin ATP-250 tason turnauksen toisella kierroksella suoraan 2-0 (6-2, 6-4) -lukemin ja kohtaa puolivälierässä voittajan Fabio Fogninin ja Roberto Carballes Baenan välisestä ottelusta.

Slovakialainen Gombos oli voittanut kaksi pelaajien aiempaa keskinäistä ottelua ja 30-vuotias ATP-listan 99. sai tähänkin otteluun vahvan alun, kun hän onnistui murtamaan heti ottelun ensimmäisessä syöttövuorossa Ruusuvuoren syötön. Slovakialainen tarvitsi tähän kuitenkin kolme murtopalloa.

Toisen murron Gombos otti avauserän seitsemännessä pelissä ja siirtyi erässä 5-2 -johtoon. Slovakialaisen vaikein syöttövuoro osui ensimmäisen erän kahdeksanteen peliin, jossa Gombos selvitti kaksi murtopalloa, mutta hoiti kuitenkin kolmannella eräpallolla erän nimiinsä 6-2 -lukemin.

Toista erää pelattiin tasaisesti, mutta erän viidennessä pelissä Ruusuvuori menetti kolmatta kertaa syötön ottelussa. Suomalaisella oli jo kaksi pelipalloa siirtyä erässä 3-2 -johtoon, mutta nämä jäi käyttämättä. Gombos käytti erän ainoan murtopallonsa hyödyksi ja siirtyi murrolla johtoon.

Toisessa erässä Ruusuvuori ei saanut yhtään mahdollisuutta vastustajansa syöttövuoroissa. Suomalainen sai Gombosin syöttäessä ainoastaan kuusi pistettä ja slovakialaisen syötön osuessa ykkösellä ruutuun hän voitti pisteistä 85 prosenttia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis