Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Milwaukee Bucks tasoitti voitot NBA:n finaaleissa

Bucks nousi takaa voittoon.
AOP

Koripalloliiga NBA:n finaaleja on pelattu nyt neljä kappaletta ja jokaisessa voiton on ottanut kotijoukkue. Milwaukee Bucks tasoitti ottelusarjan voitot 2-2:n Phoenix Sunsia vastaan, kun joukkue nousi kotiparketillaan voittoon lukemin 109-103 oltuaan jo kuudella pisteellä tappiolla ennen päätösneljännestä.

Lähes 17 tuhannen katsojan silmien edessä kotijoukkueen kirkkain tähti oli Khris Middleton, joka heitti 40 pistettä ja otti kuusi levypalloa. Middletonilla oli koko ottelussa 33 heittoyritystä. Kreikkalaistähti Giannis Antetokounmpo heitti 26 pistettä, otti 14 levypalloa ja antoi kahdeksan syöttöä ottelussa, joten tripla-tupla ei ollut kaukana.

Sunsilta kunnostautui tuttu nimi, kun Devin Booker pussitti 42 pistettä. Sentteri Deandre Ayton jäi kuuteen pisteeseen, mutta otti huimat 17 levypalloa. MVP-kisaa johtavalla Chris Paulilla oli heikompi ilta, sillä hän onnistui vain viidessä pelitilanneheitossa, eikä päässyt kertaakaan vapaaheittoviivalle.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin yksi pelin ja pudotuspelien hienoimmista suorituksista, kun Antetokounmpo blokkasi Aytonin donkkausyrityksen, kun Bucks johti ottelua lukemin 101-99. Kreikkalaisen blokki käytännössä ratkaisi ottelun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo