Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Formula 1 kuskeilta rehelliset mielipiteet ensi kauden autosta

Lewis Hamilton
AOP

Formula 1 julkisti sarjassa ensi kaudella nähtävän auton. Ensi kaudella nähdään merkittäviä sääntömuutoksia sarjassa, joiden myötä, myös autot muuttuvat huomattavasti.

Formula 1 kuskit pääsivät torstaina myös ensimmäistä kertaa näkemään uuden auton prototyypin julkistustilaisuudessa Silverstonessa. RN365 sivusto julkaisi kuskien kommentteja uudesta autosta.

”Mielenkiintoista! Se on ehdottomasti erilainen, kuin mihin olemme tottuneet. Tärkeintä kuitenkin on, että kehitämme kisaa, jotta pystymme ajamaan lähempänä toisiamme. Ja mikäli tämä on tapa, jolla se onnistuu, olen ehdottomasti sen puolesta”, totesi sarjaa johtava Max Verstappen.

Lewis Hamilton arveli ensi kauden haastavimman osuuden olevan uuteen autoon totuttelu. ”2022 tulee olemaan haastava – uuteen autoon ja uuteen aikakauteen totuttelu. Mutta jos se tarkoittaa, että pystymme seuraamaan ja kisaamaan paremmin, uskon että se on fanien ja koko lajin kannalta hieno juttu.”

”Se näyttää nykyistä autoa aggressiivisemmalta. Hieman yksinkertaisemmalta myös, joka toivottavasti parantaa kisaa. Joo, minusta se on todella siisti!”, Ferrari-kuski Carlos Sainz tuumasi.

Kaikki kuskit eivät tyytyneet vain kehumaan uutta autoa, vaan myös kritiikkä kuultiin. McLarenin Daniel Ricciardo laukoi autosta rehellisen mielipiteensä. Joskaan mies ei tainnut tietää, että hänen kommenttinsa tallentuivat nauhalle.

GP Blogin mukaan suoran lähetyksen aikana australialisen kuultiin kommentoivat autoa kriittisesti: ”Joo ei, se on aivan kamala, ihan p**ka, se on vielä huonompi.”

Kamera ei Ricciardon komenttien aikana ollut suunnattu häneen, joten varmaksi ei voida sanoa, mitä mies kommentoi. Monet ovat kuitenkin sitä mieltä, että mies kommentoi juurikin vasta julkaistua uutta F1 autoa.

GP Blogin mukaan Ricciardo on jo korjannut olettamukset vääriksi ja sanoi, ettei hänen kommenttinsa olleet uuteen autoon kohdistettuja.

Kuskit ovat päässeet autoa jo simulaattorissa testaamaan ja muun muassa Charles Leclerc totesi jo, että auto tulee varmasti olemaan todella erilainen ajettava. Uudenlaiset autot nähään tulevalla kaudella vuonna 2022 tositoimissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1