Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tokio 2020

Olympialaisiin matkannut painonnostaja kadonnut

Painonnostaja kateissa
AOP

Uutistoimisto AFP kertoi aiemmin tänään, että Ugandan painnonnosto joukkueen jäsen Julius Ssekitoleko on kadonnut olympiakylästä. 20- vuotiaan urheilijan katoaminen huomattiin, kun hän ei saapunut koronavirustestiin ajallaan. Häntä on etsitty myös hänen hotellihuoneestaan, mutta huonoin seurauksin. Poliisi on aloittanut Ssekitolekon etsinnät. Hän oli valmistautumassa muun joukkueen mukana Izumisanon kaupungissa Japanissa ensi viikolla alkaviin olympialaisiin.

Yksi Ugandan delegaation jäsenistä on kadonnut, eikä häneen ole saatu yhteyttä, kerrotaan Izumisanon kaupungin tekemässä tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan hänet on nähty viimeisen kerran puolenyön jälkeen hotellissaan joukkueen toisen urheilijan seurassa. Puolenpäivän aikoihin hän ei enää saapunut sovittuun koronatestiin.

-Teemme kaiken voitavamme hänen löytämisekseen. Olemme tiedottaneet asiasta poliisille, tiedotteessa todettiin.

Ugandan joukkueessa on ollut koronavirustartunta sen jälkeen, kun joukkue saapui kaupunkiin kesäkuussa. Yksi joukkueen valmentajista sai positiivisen tuloksen, jonka jälkeen muut jäsenet ovat olleet omaehtoisessa karanteenissa. Virustapaukset ovat nousussa Tokiossa, joka on julistettu hätätilaan.

Urheilijat ja muut kisoihin osallistuvat kuuluvat tarkkaan testauspooliin ja heidän liikkumistaan on rajoitettu kisojen aikana.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020