Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MLB-ottelu päättyi kaaokseen Washingtonissa – Kolmea ihmistä ammuttiin stadionin ulkopuolella

MLB-ottelu päättyi kaaokseen Washingtonin National Parkilla
AOP

Suomen aikaan sunnuntaina pelattu Major League Baseball ottelu Washington Nationalsin ja San Diego Padresin välillä sai vakavan käänteen ja jouduttiin keskeyttämään, kun Washingtonin National Park stadionin ulkopuolella tapahtui ampumavälikohtaus. Ainakin kolmea ihmistä ammuttiin stadionin porttien kohdalla, Washingtonin poliisista vahvistettiin.

Välittömästi ampumisen alettua kaaos valtasi stadionin. Pelaajat ohjattiin nopeasti pukuhuoneisiin turvaan, ja katsojat piiloutuivat istuinten taakse tai vetäytyivät National Parkin uumeniin, osan juostessa kohti uloskäyntejä. Sekasorron vallitessa ottelun kuuluttaja kertoi laukausten tulleen stadionin ulkopuolelta ja kehoitti ihmisiä pysymään sisätiloissa, kunnes virkavalta selvittää tilanteen.

Tämä sai osan kannattajista juoksemaan kentälle ollakseen turvassa, mutta järjestysmiehet palauttivat heidät nopeasti takaisin katsomoon. National Park saatin tyhjennettyä noin 45 minuuttia laukausten jälkeen.

Paikan päällä ollut Christine Welton, katsoi järkyttyneenä, kun ihmisiä juoksi uloskäyntejä kohti. Hän päätteli, että on viisainta pysyä paikallaan ja odottaa tilanteen rauhoittumista. ’’Kun ihmiset ympärillämme alkoivat rynniä joka suuntaan, me pysyimme matalana. Emme tienneet ollenkaan mitä tapahtuu.’’

Kun National Park oltiin saatu tyhjäksi välikohtauksen jälkeen, tapahtumapaikan lähistöllä oli runsaasti poliisiautoja ja stadionin yläpuolella lensi helikopteri. Viranomaisten mukaan laukaukset vaihdettiin kahden ajoneuvon välillä stadionin sisäänkäynnin lähellä, kun yksi auto pysähtyi toisen viereen ja avasi tulen, jonka jälkeen molemmat autot kaahasivat karkuun tilanteesta.

Poliisi onnistui pysäyttämään toisen autoista ja kuulustelee tällä hetkellä kahta sairaalahoidossa olevaa epäiltyä. Miehet ovat viranomaisten mukaan poliisin vanhoja tuttuja. Toista ajoneuvoa ei olla vielä tavoitettu.

Tilanteessa loukkaantui myös yksi täysin sivullinen henkilö, kun sisään stadionille pyrkinyt nainen sai osuman luodista. Hänen uskotaan kuitenkin toipuvan vammoistaan.

Ottelua suunnitellaan pelattavaksi myöhemmin loppuun ja sitä jatketaan Padresin ollessa 8-4 johdossa keskeytyshetkellä. Silti, kun jotain tälläistä tapahtuu, urheilu menettää täysin merkityksensä. Kun puhutaan elämästä ja kuolemasta, on olemassa paljon tärkeämpiä asioita, kuin ottelun lopputulos.

Lähteet: stuff, wusa9

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut