Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen huippunimet Coco Gauff ja Matteo Berrettini jättävät olympialaiset väliin

Coco Gauff tennis USA
AOP

Tenniksen huipulla viime aikoina loistaneet yhdysvaltalainen Coco Gauff ja italialainen Matteo Berrettini joutuvat sivuun Tokion kesäolympialaisista erilaisten vaivojen vuoksi.

17-vuotias yhdysvaltalainen tennissensaatio Coco Gauff ilmoitti Twitterissä saaneensa korona-tartunnan ja jäävänsä sen vuoksi sivuun Tokion kesäolympialaisista. Nainen kertoi twiitissään olevansa surullinen tilanteen vuoksi.

– Olen pettynyt joutuessani jakamaan tiedon siitä, että olen antanut positiivisen korona-näytteen ja en pääse sen vuoksi pelaamaan Tokion olympialaisissa. Unelmani on aina ollut edustaa USA:ta olympialaisissa ja toivon, että tulevaisuudessa tulee olemaan monia mahdollisuuksia toteuttaa tämä unelma. Toivotan USA:n joukkueelle paljon onnea ja jokaiselle urheilijalle ja koko olympiaperheelle turvallisia kisoja, Gauff kirjoitti.

25-vuotias italialainen Matteo Berrettini loukkasi vatsalihaksiaan Wimbledonin tennisturnauksessa, eivätkä lihasvenähdyksen jälkioireet ole hellittäneet ajoissa. Berrettini hävisi Wimbledonin finaalissa Serbian Novak Djokovicille neljässä erässä. Lihasvamman hän sai jo välierässä, ja vaiva paheni loppuottelussa.

- Berrettini joutui perumaan osanottonsa lihasvamman jälkioireiden takia. Vaiva juontaa juurensa hänen historiallisesta Wimbledon-saavutuksestaan, Italian olympiakomitea Coni ilmoitti.

Italian tennisliitto ei salli korvaavan pelaajan nimeämistä joukkueeseen, joten Italian olympiajoukkueen koko pieneni samalla 384 urheilijaan, joista 197 on miehiä ja 187 naisia.

Tokion tennisturnauksesta jää eri syistä pois moni huippupelaaja, kuten Sveitsin Roger Federer, Espanjan Rafael Nadal, Valko-Venäjän Viktoryja Azarenka ja Saksan Angelique Kerber.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis