Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tokion kesäolympialaisten koronatilanne pahentuu jatkuvasti – Yksi pääsponsoreista vetää jo mainoksiaan pois

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Tokion kesäolympialaisia silmällä pitäen Kansainvälinen olympiakomitea KOK ja paikalliset kisajärjestäjät ovat tehneet jo valtavasti töitä koronan pitämiseksi poissa olympialaisista. Nyt korona on kuitenkin levinnyt jo kisakylään ja tilanne ei vaikuta lupaavalta.

Viime sunnuntaina tiedotettiin, että Etelä-Afrikan jalkapallomaajoukkueen pelaajat Thabiso Monyane ja Kamohelo Mahlatsi sekä valmennustiimin jäsen Mario Masha ovat antaneet positiivisen korona-näytteen. Myös Etelä-Afrikan rugby-joukkueen valmentaja Neil Powell antoi positiivisen näytteen, mutta hän ei ollut vielä kisakylässä. Myös kaksi Ugandan kisajoukkueen jäsentä antoivat aiemmin positiiviset näytteet harjoitusleirillään.

Tuoreimpien tietojen mukaan myös yhdellä kisoihin matkustaneella ulkomaalaisella toimittajalla ja toisen ulkomaalaisella henkilöllä sekä japanilaisella kisatyöntekijällä on todettu maanantaina koronavirustartunta. Tšekin joukkueessa puolestaan rantalentopalloilija Ondřej Perušič sekä yksi joukkueen henkilökunnan jäsen antoivat positiiviset näytteet.

Kaikkiaan kisoihin osallistuvilla urheilijoilla, joukkueen jäsenillä, virkailijoilla tai toimittajilla on toistaiseksi todettu 58 koronatartuntaa.

Kisajärjestäjien tuskaa syventää myös kisojen pääsponsoreihin kuuluvan Toyotan päätös vetää olympia-aiheiset mainoksensa pois televisiosta. Toyotan tiedotteen mukaan olympialaisista on tulossa tapahtuma, joka ei ole saanut yleisön ymmärrystä. Tietojen mukaan myöskään  yhtiön toimitusjohtaja Akio Toyoda ei aio osallistua kisojen avajaisseremoniaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020