Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenin hurja ulosajo puhuttaa – Hamilton ei suostu pyytelemään anteeksi

Lewis Hamilton
AOP

Iso-Britannian Formula 1 osakilpailussa Silverstonessa nähtiin sunnuntaina hurja tilanne, kun sarjaa johtava Max Verstappen ajoi radalta vaarallisesti ulos. Verstappen kolaroi kilpailun avauskierroksella kauden kovimman kilpakumppaninsa Lewis Hamiltonin kanssa ja menetti tilanteessa autonsa hallinnan ja paiskaantui kovalla vauhdilla radan rengasvalliin.

Tilannetta on puitu sosiaalisessa mediassa paljon ja eri kuskit ovat antaneet nyt näkemyksensä asiaan. Monet kuskit ottivat tilanteeseen diplomaattisen lähestymistavan, eivätkä osoitelleet sen enempää sormia tilanteesta. Verstappenin mielipide asiaan oli kuitenkin heti alusta alkaen selvä – Red Bull kuskin mielestä törmäyksen syy oli täysin Hamiltonin.

Hollantilainen twiittasi tapauksen jälkeen sairaalasta olevansa kunnossa, mutta olevansa pettynyt Hamiltonin epäkunnioittavaan toimintaan. Tällä hollantilaiskuski viittasi Hamiltonin tapaan juhlia voittoaan, vaikka Verstappen oli vielä sairaalassa tutkimuksissa. Verstappen kuvaili Hamiltonin toimintaa törmäyksessä ”vaaralliseksi” ja “epäurheilijamaiseksi”.

Hamilton kommentoi tilannetta myös twitterin puolella. Mies sanoi olevansa iloinen, että Verstappen on kolarin jälkeen kunnossa, mutta ei suostuntu pyytelemään anteeksi.

”Tämä päivä toimii muistutuksena tämän lajin vaarallisuudesta”, Hamilton kirjoitti twitterissä.

”Lähetän terveiset Maxille, joka on uskomaton kilpailija. Tulen aina kisaamaan kovaa, mutta reilusti. On uskomatonta voida voittaa kotiyleisöni edessä.”

Hamilton sai kisassa törmäyksestä 10 sekunnin aikarangaistuksen, mutta onnistui siitä huolimatta voittamaan kilpailun.

Red Bullin tallipomo Christian Hornerin mielipide tömäyksestä oli niin ikää selvä. Muun muassa Metro julkaisi miehen kommentit tapahtuneesta. ”Hänen (Hamiltonin) toiminta asetti toiset kuskit vaaraan ja sitä on siksi mahdoton hyväksyä.”

”Hän on ajanut tällä radalla vuosia ja hän tietää kyllä, ettei tuossa käännöksessä voi toimia tuolla tavalla. Luojan kiitos kukaan ei loukkaantunut tilanteessa vakavammin.”

Hamilton ei kuitenkaan Hornerin kommenteista ottanut itseensä tai hyväksynyt tämän syytöksiä.

”Minusta minun ei tarvitse tilanteesta pyydellä anteeksi. Olemmehan radalla kisaamassa.”

”En ole tilanteesta samaa mieltä, mutta hyväksyn aikarangaistuksen ja jatkan työtäni. En aio jäädä valittelemaan asiasta.”

”Tiedän, että ihmisillä tulee olemaan erilaisia mielipiteitä tapahtuneesta, mutta en oikeastaan välitä siitä yhtään. Jatkan vain omaan tekemiseeni keskittymistä ja olen todella kiitollinen tämän päivän kisasta.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1