Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Itävaltalainen ultrapyöräilijä Christoph Strasser teki uuden 24 tunnin pyörällä ajon maailmanennätyksen

Christoph Strasser pyöräily Itävalta
AOP

Itävaltalainen pyöräilijä Christoph Strasser on teki huikean uuden maailmanennätyksen vuorokauden pyörällä ajossa. Hän ajoi 1026,2 km keskinopeudella 42,75 km/h.

Itävaltalainen Christoph Strasser teki uuden ennätyksensä 16.-17. heinäkuuta Hinterstoisserin lentotukikohdassa Zeltwegissä Itävallassa. Se oli myös ensimmäinen kerta, kun 1000 kilometrin raja ylitettiin vuorokauden pyörällä ajossa.

– Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että onnistuin säästä huolimatta. Olen harrastanut tätä lajia 20 vuoden ajan, ja tänään ravitsemuskonsepti oli avain menestykseen. Olen aina haaveillut tästä maagisesta rajasta, ja nyt tämä unelma on toteutunut, Strasser hehkutti.

38-vuotiaalle Strasserille on tehnyt ennenkin huikeita saavutuksia pyörän selässä. Hän on nykyinen rata-ajoennätyksen haltija, joka oli 941,872 kilometriä vuonna 2017. Hän on myös voittanut Race Across America (RAAM) -kilpailun kuudessa sarjassa ja alittanut kahdeksan päivän rajan vuonna 2013 – yhden henkilön nopein Yhdysvaltojen ylitys.

Strasserin tiimin mukaan hän rikkoi viimeisimmässä ponnistuksessaan 12 ennätystä ajon aikana: nopein 100, 200, 300, 500 ja 1000 kilometriä; nopeimmat 100, 200, 300 ja 500 mailia; ja nopeimmat kuuden, kaksitoista ja 24 tunnin ajo. Nämä odottavat edelleen vahvistusta Ultracycling World Associationilta UWA:lta.

Strasserin matka, joka suoritettiin rankkasateessa entisellä Zeltweg Formula 1 -radalla, sisälsi vain kaksi minuuttia seisokkiaikaa 24 tunnin aikana. Strasser vaihtoi vaatteita kahdesti ja kärsi yhden rengasrikon. Hän poltti 14 400 kaloria ja keskimääräinen pulssi oli 136 lyöntiä minuutissa. Hänen normalisoitu tehonsa oli 275 wattia.

– Luulen, että jätän pyöräilyn väliin tänään, Strasser naureskeli suorituksensa jälkeen.

Lähde: CyclingTips

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut