Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kansainvälinen olympiakomitea antoi kuudelle uudelle lajille pysyvän lajitunnustuksen

sambo
AOP

Kansainvälinen olympiakomitea IOC käsitteli kokouksessaan uusia lajeja, joita harkittiin lajitunnustuksen saajiksi. Mukana olivat muun muasssa sambo, lacrosse ja potkunyrkkeily.

Kuuteen uuteen pysyvän lajitunnustuksen saaneeseen lajiin kuuluivat Kansainvälinen Sambo-liitto FIAS ja Kansainvälinen lacrosse-liitto WL, Maailman potkunyrkkeilyjärjestöjen yhdistys WAKO, Kansainvälinen Muaythai-yhdistysten liitto IFMA, Kansainvälinen jääkolkka-liitto IFI sekä Kansainvälinen cheer-liitto ICU.

Kaikilla kuudella oli jo väliaikainen tunnustaminen. Sambo, lacrosse ja potkunyrkkeily saivat kaikki väliaikaisen IOC-tunnustuksen kolmeksi vuodeksi vuonna 2018. Jääkolkka oli esittelyurheilulaji Norjan Lillehammerin talvi-nuorten olympialaisissa 2016 ja sai väliaikaisen tunnustuksen samana vuonna. IFMA ja ICU ovat saaneet väliaikaisen tunnustuksen vuodesta 2016.

Kokopäiväinen tunnustaminen tarkoittaa, että IOC:n johtokunta uskoo, että lajiliittojen perussäännöt ja toiminta ovat olympiakirjan mukaisia ​​ja että ne ovat panneet täytäntöön sekä antidopingin maailmanlaajuisen säännöstön että Kilpailujen manipuloinnin eston säännökset.

Ainakin 50 kansallista liittoa on oltava liittyneenä kesän lajiliittojen osalta, 25 talven lajiliittojen osalta, vähintään kolmelta mantereelta, jotta lajeja voidaan harkita IOC:n pysyvästi tunnustetuksi lajiksi. Kesäolympialaisten kansainvälisten liittojen liitto ASOIF tai Kansainvälisten talviurheiluliittojen liitto AIOWF eivät vastustaneet suosituksia täydelliseksi tunnustamiseksi.

Näiden lajien hyväksymisen jälkeen vain yhdellä liitolla on väliaikainen hyväksyntä, Kansainvälisellä amerikkalaisella jalkapalloliitolla FAF:llä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit