Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Yle: USA:n olympiakoripallojoukkue ongelmissa

Gregg Popovich päävalmentaja koripallo USA
AOP

USA:n koripallojoukkue on valmistautumassa Tokion kesäolympialaisiin, mutta niin korona kuin pelaajapuutteetkin aiheuttavat päänsärkyä.

USA:n koripallomaajoukkue matkasi viime maanantaina Tokioon vain kahdeksan pelaajan voimin. Viimeisin takaisku koettiin, kun NBA-joukkue Chicago Bullsin tähtipelaaja Zach LaVine asetettiin koronaprotokollan mukaiseen karanteeniin. Maan koripalloliiton tiedotteen mukaan joukkue toivoo, että LaVine pystyy liittymään muun joukkueen mukaan vielä tällä viikolla.

LaVine oli jo USA:n joukkueen kolmas pelaaja, joka on viikon sisään asetettu koronaprotokollan mukaiseen karanteeniin. Aikaisemmin sivuun on siirretty Washington Wizardsin Bradley Beal ja Detroit Pistonsin Jerami Grant.

USA:n joukkuetta on tarkoitus täydentää vielä NBA:n finaalijoukkueiden pelaajilla. NBA:n kuudes finaali pelataan Suomen aikaa varhain keskiviikkoaamuna, kun Milwaukee Bucks kohtaa Phoenix Sunsin. Mestaruus on katkolla Milwaukeelle, joka johtaa ottelusarjaa voitoin 3–2. Jos mestaruus ei ratkea varhain keskiviikkona, pelataan seitsemäs ja ratkaiseva finaali varhain perjantaina.

USA:n olympiajoukkue odottaa saavansa riveihinsä vielä Milwaukeen Khris Middletonin ja Jrue Holidayn sekä Phoenixin Devin Bookerin. USA-luotsi Gregg Popovichin mukaan on mahdollista, että joukkueen viimeiset pelaajat saapuvat Japaniin vain 24 tuntia ennen maan ensimmäistä alkulohko-ottelua. USA kohtaa Ranskan sunnuntaina Suomen aikaa kello 15.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo