Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Australialainen esteratsastaja Jamie Kermond kärysi kokaiinista juuri ennen olympialaisia

Jamie Kermond Yandoo Oaks ratsastus Australia
AOP

Australialainen esteratsastaja Jamie Kermond oli valittu edustamaan Australiaa Tokion kesäolympialaisiin esteratsastuksessa. Mies antoi kuitenkin positiivisen doping-näytteen kokaiinista ja jäi kisoista rannalle.

36-vuotias Jamie Kermond antoi positiivisen A-näytteen kokaiinille Sport Integrity Australian 26. kesäkuuta 2021. tekemän testin jälkeen. Kokaiini on kielletty kilpailun aikana Maailman antidopingtoimiston WADA:n säännöissä ja Australian kansallinen antidoping-sääntöjen vuodelta 2021 mukaan.

Kermond ei saa osallistua mihinkään WADA:n alaiseen tapahtumaan, mukaan lukien Tokion 2020 kesäolympialaiset, väliaikaisen kilpailukiellon ollessa voimassa. Antidoping-sääntöjen mukaan Kermondilla on nyt mahdollisuus vaatia B-näytteensä analysointia. Equestrian Australia on keskustellut Kermondin kanssa kärystä ja miehelle tarjotaan tukipalveluja.

Kermond on yhdessä hevosensa Yandoo Oaksin, joka tunnetaan paremmin nimellä Napa, niittänyt mittavaa menestystä kansallisilla ja kansainvälisillä kilpakentillä. He ovat edustaneet Australiaa kolmissa hevosurheilun MM-kisoissa vuosina 2006-2018. Pari on myös päässyt World Cupin loppukilpailuun kahdesti 2014 ja 2018. Kermond ja Napa nappasivat myös Australian mestaruuden vuosina 2016 ja 2017.

Kermond sai tiedon kärystään vain tunteja ennen matkustamistaan kisapaikalle. Napa on jo kisapaikalla, joten haasteita tulee olemaan vielä kaksikon edessä ennen kuin se pääsee taas yhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut