Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tokion kesäolympialaisissa taas lisää koronatapauksia

Amber Hill skeet Iso-Britannia
AOP

Tokion kesäolympialaisten koronasuunta menee koko ajan huolestuttavammalle tolalle. Tiistain ja keskiviikon aikana on paljastunut useita lisätapauksia, mukaan lukien huippuskeet-ampuja Amber Hill.

Suurin pois jäävä nimi on isobritannialainen skeet-ampuja Amber Hill testasi keskiviikkona koronapositiiviseksi ja joutuu jäämään kotiin. Hill oli kisoihin lähdettäessä kansainvälisen ampumaurheiluliiton ISSF: n maailmanlistan ykkönen skeet-ammunnassa. Hän saavutti maaliskuussa voiton New Delhissä käydyssä maailmancupin kisassa.

Hill on tilanteesta järkyttynyt.

– Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, mitä tunnen juuri nyt. Viiden vuoden harjoittelun ja valmistautumisen jälkeen olen olennaisen murtunut kertoessani, että sain positiivisen koronavirustestin tuloksen, Hill vuodatti.

Hollantilainen rullalautailija Candy Jacobs kertoi myös saaneensa positiivisen tuloksen keskiviikkona ja jäävänsä sivuun kisoista. Jacobs lisäsi, että hän on murtunut. Muita vahvistettuja tapauksia ovat chileläinen naispuolinen taekwondoka, yksi ulkomaalainen urheilija ja kuusi urakoitsijaa, testasivat positiivisesti keskiviikkona.

Tiistaina yhdeksän ihmistä, mukaan lukien yksi olympiakylässä yöpyvä urheilija, testasivat koronapositiivisiksi. Loput kahdeksan olivat vapaaehtoistyöntekijä, pelihenkilöstön jäsen ja kuusi urakoitsijaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut