Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

WHO:n pääjohtaja kannattaa Tokion olympialaisten järjestämistä

Tedros Adhanom Ghebreyesus pääjohtaja WHO
AOP

Maailman terveysjärjestö WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus julkaisi lausunnon, jossa mies tukee Tokion kesäolympialaisten järjestämistä. Hänen mukaansa kisoilla on tärkeä sija toivon tuomisessa maailmalle.

Maailman terveysjärjestö WHO:n pääjohtajan Tedros Adhanom Ghebreyesuksen mukaan Tokion olympialaisilla on tärkeä tehtävä.

– Olympialaisilla on voima tuoda maailma yhteen, inspiroida, näyttää mikä on mahdollista. Valoittakoon tämän maan toivosäteet uuden askeleen terveelle, turvallisemmalle ja oikeudenmukaisemmalle maailmalle. Toivon vilpittömästi, että Tokion kisat onnistuvat, mies totesi tiedotteessa.

Tedros kritisoi maiden rokotustilanteiden välisiä ristiriitoja sanoen, että pandemia voidaan lopettaa, jos G20-maat osoittavat kollektiivista johtajuutta ja että rokotteet jakautuvat oikeudenmukaisemmin.

– Sen sijaan, että rokotteita käytettäisiin laajasti, rokotteet on keskitetty muutamien onnekkaiden käsiin, Adhanom Ghebreyesus totesi.

– Pandemia päättyy, kun maailma päättää lopettaa sen. Se on meidän käsissämme. Meillä on kaikki tarvitsemamme työkalut. Voimme estää tämän taudin, voimme testata sitä ja voimme hoitaa sitä, hän alleviivasi.

Japani, jossa noin 34 prosentilla väestöstä on ollut vähintään yksi annos rokotetta, on huolestunut siitä, että olympialaisista voisi tulla superleviämistapahtuma. Tokiossa nousevat korona-tapaukset ovat varjostaneet tapahtumaa, joka peruuntui jo viime vuonna pandemian vuoksi ja joka tapahtuu nyt ilman katsojia terveysriskien minimoimiseksi.

Tähän mennessä maassa on ollut 71 koronainfektiotapausta akkreditoitujen joukossa tiukoista sisäänpääsyehdoista huolimatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020