Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

200 metrin MM-pronssimitalisti Alex Quiñónez sivuun Tokiosta

Alex Quiñónez pikajuoksu Ecuador
AOP

Ecuadorilainen Alex Quiñónez joutuu jättämään Tokion kesäolympialaiset väliin. Mies on edelleen väliaikaisessa kilpailukiellossa doping-rikkeensä vuoksi.

31-vuotias Alex Quiñónez on ollut Athletics Integrity Unitin AIT:n päätöksen perusteella väliaikaisessa kilpailukiellossa kesäkuun lopusta alkaen. Miehen doping-juttua ei ehditä käsitellä ennen Tokion kesäolympialaisia, joten ecuadorilainen joutuu jäämään sivuun kisoista.

Quiñónezin kilpailukielto juontaa juurensa siihen, että mies jätti ilmoittamatta doping-testaajille olinpaikkansa kolmeen kertaan vuoden sisällä. Tämä johtaa sääntöjen mukaan automaattisesti väliaikaiseen kilpailukieltoon ja useimmiten kahden vuoden kilpailukieltoon.

Quiñónez oli yksi 200 metrin kilpailun menestyjäsuosikeista. Mies voitti MM-pronssia Dohan MM-kisoissa vuonna 2019. Quiñónez sijoittui kolmanneksi ajalla 19.98 häviten kanadalaiselle hopeamitalistille Andre De Grasselle, joka kellotti 19.95, ja yhdysvaltalaiselle kultamitalistille Noah Lylesille, joka kellotti 19.83.

Saavutuksellaan Quiñónezista tuli kautta aikain toinen MM-mitalisti kävelijä Jefferson Pérezin jälkeen. Aiemmin tänä vuonna hän kilpaili yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa Puolan Chorzówissa auttaen Ecuadoria sijoittumaan neljänneksi 4 x 200 metrin viestissä.

Quiñónez on edustanut Ecuadoria useissa kansainvälisissä kisoissa niin nuorten kuin aikuistenkin tasolla. MM-pronssinsa lisäksi mies sijoittui Lontoon olympialaisissa seitsemänneksi. Tämän lisäksi mies on edustanut maataan MM-kisoissa ja Etelä- ja Keski- ja Väli-Amerikan mestaruuskisoissa useasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020