Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Guinea peruu vetäytymisensä olympialaisista

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Guinea ilmoitti torstaina vetäytyvänsä Tokion kesäolympialaisista korona-huolien vuoksi. Nyt maa ilmoitti peruvansa vetäytymisensä.

Guinean hallitus on peruuttanut päätöksensä vetäytyä Tokion kesäolympialaisista päivä sen jälkeen, kun maa ilmoitti, että se ei osallistu olympialaisiin, jotka avataan virallisesti tänään perjantaina.

Urheiluministeri Sanoussy Bantama Sow sanoi keskiviikkona, että korona-varianttien viimeaikaisesta noususta on huolta.

– Guinea osallistuu Tokion olympialaisiin, Sow totesi haastattelussa.

Useat guinealaislähteet kertoivat torstaina, että tosiasiallinen syy vetäytymiselle oli maan olympiakomitean heikko rahallinen tilanne. Sow tyrmää nämä väitteet.

– Kyse ei ollut taloudesta. Halusimme yksinkertaisesti huolehtia guinealaisten elämästä.

Mies totesi samaan hengenvetoon, että hallitus on saanut Tokion kisäjärjestäjiltä riittävät vakuudet siitä, että maan kisadelegaatio tulee olemaan turvassa olympialaisten aikana.

– Puhuimme järjestäjien kanssa ja he kertoivat meille tekevänsä kaiken varmistaakseen urheilijamme turvallisuuden, Sow iloitsi.

Guinean olympiajoukkueeseen kuuluvat painija Fatoumata Yarie Camara, judoka Mamadou Samba Bah, uimarit Fatoumata Lamarana Toure ja Mamadou Tahirou Bah sekä pikajuoksija Aissata Deen Conte. Guinean peruttua vetäytymisensä Pohjois-Korea jää tällä haavaa ainoaksi maaksi, joka on virallisesti vetäytynyt Tokion olympialaisista.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit